bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,701.53 2.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,889.51 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 566.74 4.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.00 3.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500396 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.429625 1.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146596 1.99%

EMERGE teknoloji konferansı bu yıl İstanbul’da 1 milyon dolarlık yatırım sunacak

EMERGE banner

EMERGE Teknoloji Konferansı, ‘Yeni Doğu’ ülkelerindeki beş edisyonun ardından bu yıl ilk kez 2-3 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Bu büyük teknoloji etkinliği startup girişimcilerini, teknoloji yatırımcılarını ve çeşitli alanlardan yetenekleri bir araya getirecek. Etkinlikte ayrıca atölye, 1 milyon dolara kadar yatırım ödüllü startup pitching yarışmaları, mentorluk oturumları ve katılımcıların kapsamlı bir deneyim yaşayabilecekleri networking fırsatları da yer alacak. 

EMERGE sahnesi Netflix, Microsoft ve Revolut’un yanı sıra Avrupa fintech lideri Checkout.com, en büyük jeneratif yapay zeka pazarı Hugging Face, Belarus’ta doğan bir unicorn olan PandaDoc ve daha birçok değerli konuşmacı tarafından onurlandırılacak. 

Early Bird, 500 Global, Plug and Play, Heartfelt (eski APX), Molten Capital, Depo Ventures ve diğerleri gibi önde gelen yatırım fonlarından temsilciler konferansa katılacak. TechCrunch’ın baş editörü Mike Butcher da dahil olmak üzere uluslararası teknoloji medyası da orada olacak.

EMERGE Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Smbatyan konu hakkında şunları söyledi: “EMERGE büyük yatırım, iş genişletme ve insan kaynakları fırsatları sunan bir bölge ‘Yeni Doğu’da meydana gelen büyüleyici teknoloji gelişmelerini vurgulamaya devam ediyor. Yetenekli insanları ve güçlü liderleri güçlendirmek benim yaşam boyu kişisel misyonum olmuştur ve EMERGE ise bunu başarmak için mükemmel bir platformdur. Altıncı yılına giren EMERGE dünya çapındaki profesyonellerin ve şirketlerin bir araya gelerek geleceğin trendlerini öngördüğü eşsiz bir merkez haline geldi.” 

‘Yeni Doğu’ Türkiye, MENA, Orta Doğu, Balkanlar, Doğu Avrupa, Kafkasya ve Orta Asya gibi gelişmekte olan pazarları kapsıyor. Bu ülkelerden bazıları son birkaç yılda yaşanan jeopolitik çalkantılardan etkilenmiş olsa da teknoloji toplulukları yeni coğrafyalara yayılıyor ve İstanbul’un küresel teknoloji sahnesinde yeni bir teknoloji merkezi olarak ortaya çıkmasına katkıda bulunuyor. 

EMERGE Tech Conference 2023 programı, teknoloji sektöründeki en son trendleri ve en sıcak konuları kapsayacak şekilde İngilizce düzenlenecektir. Açılış konuşmaları, tartışmalar ve yuvarlak masa toplantıları aşağıdaki gibi konuları kapsayacaktır: 

  • Yapay zekaya yatırım yapmanın fırsatları ve zorlukları 
  • Türk girişimlerinin yükselişi ve onlara nasıl başarılı bir şekilde yatırım yapılacağı – Cinsiyet merceği yatırımı teknoloji sektörünü nasıl yeniden şekillendiriyor? 
  • Geliştirilmiş ürün tasarımı milyonlarca kullanıcıyı nasıl çekebilir – ve çok daha fazlası!

EMERGE Teknoloji Konferansı Hakkında: 

EMERGE teknoloji konferansı her yıl Doğu Avrupa, Balkanlar, Türkiye, MENA, Orta Doğu, Kafkasya ve Orta Asya’dan girişimleri, teknoloji yeteneklerini, yatırımcıları ve ekosistem oyuncularını bir araya getiren, Yeni Doğu’nun önde gelen uluslararası teknoloji konferanslarından biridir. EMERGE, ünlü konuşmacıların ve ilgi çekici etkinliklerin yer aldığı çeşitli bir programla, teknoloji endüstrisinde iş birliğini ve yeniliği teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala