bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,107.44 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,951.62 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 569.03 2.22%
solana
Solana (SOL) $ 159.57 3.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518962 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455305 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15121 0.27%

3.000 Solana topluluk üyesi Mayıs ayında İstanbul’a damga vuracak

solana cr

Solana’nın en büyük toplum konferansı olan Solana Crossroads, 10-11 Mayıs tarihlerinde önemli duyurular ve kutlamalar için hazırlanıyor.

Solana’nın en büyük topluluk konferansı olan Solana Crossroads, 10-11 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. 3.000 kişinin katılacağı konferansta Solana Kurucu Ortağı Anatoly Yakovenko, Real Vision Kurucu Ortağı Ral Pal ve sosyal medya içerik yaratıcısı Ansem gibi konuşmacılar yer alacak.

Bonk, Jupiter, Alethea AI, Solflare, Coingecko, MarginFi, Zeta Markets, GenesysGo, Star Atlas, Birdeye, IO.net, Marinade ve daha fazlası gibi projeleri temsil eden 50’den fazla konuşmacı ve ortak olacak. ‘Solana’nın Bloomberg’i’ Step Finance, üst üste ikinci yıl ev sahibi ortak olarak hizmet verecek.

Konferansta önemli duyuruların ve lansmanların canlı olarak yapılması bekleniyor. Solana Mobile’ın Saga’sında olduğu gibi konferans katılımcıları için özel ödüller de olacak.

Solana proje sergileri ve canlı oyun deneyimlerine ek olarak, katılımcılar Ansem ve diğer içerik oluşturucuların gösterilerinin yanı sıra VIP partileri ve topluluk kutlamalarını da bekleyebilirler.

Solana Crossroads için ilk parti biletler şimdiden tükendi ve Erken Erişim yakında sona erecek. Daha fazla bilgi edinmek ve biletlerinizi hemen almak için www.SolanaCrossroads.com adresini ziyaret edin.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala