bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,649.05 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.67 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 586.27 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 145.37 0.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528579 0.74%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457174 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160745 5.69%

Elrond Network, Ödeme Şirketi Twispay’i Satın Aldı

elrond network odeme sirketi twi

Bilindiği üzere ölçeklenebilirliği göz önünde bulunduran bir layer 1 blok zinciri olan Elrond Network, daha önce kripto para ödeme sağlayıcısı Utrust’ı satın aldını duyurmuştu. Bu kez Elrond Network satın alma işlemlerine bir yenisi daha ekledi.

Elrond Network, Twispay’i Satın Alarak E-Para Lisansı Kazandı

Romanya Merkez Bankası, Blockchain teknolojisinde bir satın alma işlemine yeşil ışık yaktı. Romanya Merkez Bankası, Blockchain girişimi olan Elrond’a ödeme şirketi Twispay’i satın almasına izin verdi.

elrond network odeme sirketi twispayi satin aldi 2

Elrond ayrıca Avrupa genelinde düzenlenmiş e-para basma onayının Romanya Merkez Bankası tarafından verildiğini söyledi. Bunun yanında Twispay’i detaylandırmak gerekirse birden fazla fiat para birimini destekleyen ve çeşitli ödeme yöntemlerini entegre eden uluslararası bir ödeme çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca şirket, Visa ve Mastercard’ın asli üyesi yani doğrudan kart basımına katılım sağlayabiliyor.

Elrond Network CEO’su Beniamin Mincu konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu, merkez bankalarının bir kontrpuandan kripto alanına, daha tarafsız ve hatta potansiyel olarak elverişli bir noktaya geçebileceğini gösteriyor.

Son olarak belirtmek gerekirse Romanya Merkez Bankası’nın bir temsilcisi, Elrond’un e-para lisansı almak için onay aldığını doğruladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala