bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,344.58 4.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.16 16.72%
bnb
BNB (BNB) $ 590.74 3.13%
solana
Solana (SOL) $ 184.87 9.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532878 4.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.492706 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158843 7.09%

Elon Musk, Dorsey’in Web5 Açıklamasına Yorum Yaptı

elon musk dorseyin web5 aciklamasina yorum yaptifa

Consensus 2022’de Blockchain yeniliklerine dair önemli duyurular yapılmaya devam ederken panelde Dorsey’in sahibi ve CEO’su olduğu Block şirketinin bir yan kuruluşu olan TBD, merkezi olmayan bir internet katmanı için yeni vizyonları olan Web 5’i duyurdu.

Elon Musk’dan Jack Dorsey’in Bitcoin Odaklı Projesine Tepki

Jack Dorsey‘in kurmuş olduğu Block’un bir yan kuruluşu olan TBD, Bitcoin (BTC) merkezli yeni bir merkeziyetsiz ağ oluşturmayı planlamakta. Konuyla ilgili olarak topluluğun tepkisi ise olumlu yöndeydi. Genel olarak Twitter hesabı üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunan Tesla CEO’su Elon Musk‘tan ise yanıt gecikmedi.

Proje ile ilgili olarak bir twitter kullanıcısının ”Eğer Jack ve Bitcoin web5’i yapabilirse Dogecoin de web69’u yaratabilir” şeklindeki ifadesine yorum yapan Twitter’ın eski CEO’su ve kurucu ortağı Jack Dorsey’e göndermede bulundu. 

Elon Musk, eski Twitter CEO’su tarafından etiketlendiğinde, Dorsey ondan bir sonraki hamleyi yapmasını ve önde gelen meme kripto DOGE merkezli Web69 oluşturma olasılığı hakkında yorum yapmasını istediğinde bir “ateş” emojisi ile yanıt verdi. Görünüşe göre, bunun yaratılmasının harika olacağına inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala