bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,445.53 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.30 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.79 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 158.92 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515401 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458564 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15021 3.91%

Elon Musk, Bu Hafta Twitter’ı Satın Alabilir

elon musk bu hafta twitteri satin alabilir

Bilindiği üzere son haftaların en çok konuşulan konusu Tesla CEO’su Elon Musk‘ın sosyal medya devi Twitter‘ı satın almak istemesi oldu. Ayrıca Elon Musk bu açıklamasından sonra konu ile ilgili olarak birçok eleştiri almıştı. Elde edilen son bilgilere göre; Elon Musk, sosyal medya devi Twitter ile bu hafta başlarında bir anlaşma imzalama yolunda gidebilir.

Twitter, Musk’ın Satın Alma Teklifine Isınıyor

Twitter yönetimi, Tesla CEO’su Elon Musk’ın satın alma teklifine sıcak bakmaya başladı. Bununla beraber Twitter yönetimi, teklifi ciddi olarak değerlendirmeye başladı.

elon musk bu hafta twitteri satin alabilir 2

Elde edilen bilgilere göre iki taraf, Musk’ın önerisini görüşmek üzere Pazar günü bir araya geldi. Konu ile ilgili olarak ilerleme kaydettiklerini, ancak hala çözülmesi gereken sorunları olduğunu belirtildi.

Hatırlatmak gerekirse Elon Musk’ın Twitter’ın tamamını yaklaşık 43 milyar dolara satın alma teklifinde bulunmasının ardından Twitter, 15 Nisan’da “zehir hapı” olarak adlandırılan bir önlem almıştı.

Söz konusu önlemle potansiyel alıcı dışındaki mevcut hissedarların daha düşük fiyata şirketten daha fazla hisse satın alma hakkı korunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala