bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,489.01 2.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.66 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 587.84 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 146.36 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533035 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468122 0.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159618 13.62%

EDX Markets, takas işlemleri için yeni ortağını açıkladı

edx markets takas islemleri icin yeni ortagini acikladi

Dijital varlık dünyası, EDX Markets’ın yaklaşık zamanlı takas işlemleri için Anchorage Digital ile iş birliği yapmasının ardından büyük bir adım attı. Bu hamle, sektördeki büyümeyi ve kurumsal katılımı teşvik ediyor.

Anchorage Digital ile EDX Arasında Stratejik İş Birliği

Kurumsal dijital varlık borsası EDX Markets, yaklaşık zamanlı takas işlemleri için saklama hizmetleri konusunda Anchorage Digital ile iş birliği yapmaya karar verdi.

Son duyuruya göre, Anchorage Digital, EDX Clearing’in bu yılın ilerleyen aylarında başlattığı zamanında düzenli saklama hizmetlerini sağlayacak. EDX Markets, daha önce Ekim ayında Paxos ile benzer bir anlaşma imzalamıştı.

EDX’in başkanı Jamil Nazarali konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Anchorage Digital, kurumsal iş ortaklarımızın taleplerini karşılayabilecek üstün bir güvenlik, yönetim, risk ve uyumluluk yapısına sahiptir. ABD‘de resmi olarak tanınan tek dijital varlık bankası olan Anchorage Digital Bank, EDX’in kesintisiz ve kurallara uygun bir takas platformu oluşturmasına yardımcı olacak mükemmel bir iş ortağıdır.

EDX Clearing, sermaye ve işleyiş verimini maksimize etmek amacıyla tasarlanmış bir takas yöntemi ile EDX’te gerçekleşen işlemleri destekleyecek ve Anchorage Digital Bank’ı kullanan EDX kullanıcılarına saklama bazlı takas seçenekleri sunacak.

Anchorage Digital’in kurucu ortağı ve başkanı Diogo Mónica ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Geleneksel finansın rehberliğini takip etmek, dijital varlık sektöründeki geleceğin anahtarıdır. Anchorage Digital, kurumların saklama ve takas işlemlerini ayrı tutmasının sadece uygulanabilir olmadığını, aynı zamanda zorunlu olduğunu gösterdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala