bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,316.43 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,931.98 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 595.11 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 143.25 1.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499484 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437084 0.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141003 1.78%

Paxos, Marcado Libre İle Ortaklık Kurdu

paxos marcado libre ile ortaklik kurdu

Kripto şirketleri operasyonlarını genişletmek adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Bu noktada Paxos, Meksika özelinde önemli bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Paxos, Marcado Libre İle Stablecoin Ortaklığı Kurdu

Paxos, düzenlenmiş Pax Dollar’ı (USDP) Meksika’da kullanıma sunmak adına bölgenin en büyük şirketlerinden birisi olan Mercado Libre ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Şirket tarafından gün içinde yapılan açıklamada, ABD doları tarafından desteklenen stablecoin’ine Mercado Pago ödeme platformundan ülkedeki tüm müşterilerin erişebileceğini söyledi.

Son dönemde kriptoya olan yatırımlarıyla da dikkat çeken Marcado Libre‘nin servislerinden birisi olan Mercado Pago’nun yaklaşık 40 milyon aktif kullanıcıya sahip olan ve Meksika’da lider bir ödeme sağlayıcısı olduğunu belirtelim. Paxos tarafından yapılan açıklamada, ortaklığın şirketin Latin Amerika’daki yatırımlarının devamını temsil ettiğini dile getirdi. Paxos Latin Amerika Başkanı Arnoldo Reyes yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Meksika, milyonlarca kullanıcının temel finansal hizmetlere erişim sağlamak için ekosistemden yararlandığı dijital varlıklar için en aktif pazar yerlerinden biridir. Mercado Libre’nin Latin Amerika’da yenilikçi dijital varlık çözümleri aracılığıyla ticarete ve finansal hizmetlere erişimi demokratikleştirmeye devam etmesinin bir başka yolu da Mercado Pago bünyesinde USDP’nin kullanıma sunulmasıdır

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala