bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,145.65 2.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.93 4.35%
bnb
BNB (BNB) $ 585.20 2.63%
solana
Solana (SOL) $ 134.42 4.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50462 2.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450941 3.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140167 5.98%

Do Kwon, Sahte Pasaport İddialarını Reddetti

Terranin Kurucusu Do Kwon Tutuklandi2

Do Kwon ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Do Kwon çıkarıldığı mahkeme de, sahte pasaport iddialarını reddetti ve sanıkların her biri için 437 bin dolar kefaletle serbest bırakılmayı talep etti.

Do Kwon’dan Sahte Pasaport İddialarına Red

Kısa süre önce Terraform Labs ve kurucusu Do Kwon‘a ait milyarlarca Won’un İsviçre bankasında bulunduğu bildirildi. SEC, şubat ayında Kwon’un bir İsviçre bankası üzerinden 10.000 BTC’yi nakde çevirdiğini açıklamış ancak banka ismi vermemişti. Güney Koreli savcılar ise bankanın Sygnum olduğunu duyurdu. Terraform Labs ve Do Kwon‘un hesaplarının dondurulması talep edildi. Ülkedeki bir mahkeme dün LUNA’nın menkul kıymet olarak görmenin zor olduğuna karar vermişti.

do kwon sahte pasaport iddialarini reddettir

Kripto girişimcisi Do Kwon, uluslararası bir tutuklama emriyle tutuklandığı ve yerel makamlar tarafından sahte seyahat belgeleri kullanmakla suçlandığı Karadağ’daki bir mahkemede suçsuz olduğunu iddia etti.

Kwon, ABD savcıları tarafından piyasa değerini en az 40 milyar doları yok eden yıllarca süren bir kripto para dolandırıcılığı düzenlemekle suçlandı. Güney Kore’de benzer suçlamalarla karşı karşıya. Her iki ülke de Kwon’un, adalet yetkililerinin onu ancak yerel cezai takibat tamamlandıktan sonra teslim etmeyi düşünebileceklerini söylediği Karadağ’dan iadesini istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala