bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,255.75 6.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.85 3.80%
bnb
BNB (BNB) $ 582.31 3.03%
solana
Solana (SOL) $ 162.85 13.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516942 3.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455574 5.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156042 5.08%

Dijital Varlık Şirketi Fasset, 22 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

dijital varlik sirketi fasset 22 milyon dolarlik yatirim aldi

Finansman turları birçok şirket için önemli bir yere sahip. Bu finansman turları ile birçok şirket büyük yatırımlar elde ediyor. Bu kez finansman turundan gelir elde eden isim dijital varlık şirketi Fasset oldu.

Fasset, Aldığı Yatırım ile Endonezya ve Pakistan’da Genişlemeyi Planlıyor

Fasset, yeni ürünler geliştirmek ve Asya’daki dijital varlığa dayalı havale hizmetlerini genişletmek için kullanacağı A Serisi finansman turunda 22 milyon dolar topladı.

dijital varlik sirketi fasset 22 milyon dolarlik yatirim aldi 2

Yüzde sıfır işlem ücreti sunan Fasset’e yapılan bu yeni yatırım, New York merkezli Liberty City Ventures ve Pakistanlı Fatima Gobi Ventures tarafından yönetildi. Yapılan son açıklamada, Soma Capital ve MyAsiaVC’nin de tura katıldığı belirtildi.

Fasset’in kurucu ortağı ve CEO’su Mohammad Raafi Hossain, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gelişmekte olan pazarlarımızda yeni bir dijital varlık sahipleri dalgasına olanak tanıyarak finansal katılımı ve fırsatlara erişimi demokratikleştirmeye odaklanıyor.

Söz konusu bu finansman ile Fasset, yeni ürün geliştirme ve pazar genişlemesine yönlendirilecek. Şirket, ayrıca Endonezya ve Pakistan’da hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala