bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,178.00 1.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.41 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 579.59 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 174.46 4.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524136 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482162 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155778 2.41%

Crypto.com, Super Bowl İçinde Bir Reklam Alanı Satın Aldı

cryptocom super bowl reklam alani satin aldi

Wall Street Journal’ın haberine göre; Amerika Birleşik Devletleri’ndeki varlığını kuvvetlendirmek isteyen Singapur merkezli Crypto.com, 2022 Super Bowl için bir reklam alanı satın aldı. Ayrıca 2022 yılında düzenlenecek olan etkinlikte, bir reklamın maliyetinin 30 saniye için 6,5 milyon dolar olduğu bildirildi.

Crypto.com Spor Sponsorluğu Yeni Adım Attı: Super Bowl

Singapur merkezli Crypto.com, 2022 Super Bowl için bir reklam alanı satın aldı. Söz konusu olan bu reklam satın alımı, borsanın spor sponsorluğu girişimindeki en son hamlesi oldu.

Geçtiğimiz ay Crypto.com, efsanevi NBA takımlarından biri olan Los Angeles Lakers’ın evi Staples Center’ın isim hakları için 700 milyon dolar ödemişti. Bunun yanında Crpto.com, bu yılın başlarında İtalya’nın en prestijli futbol kupası turnuvası finali Coppa Italia finaline de sponsor olmuştu.

cryptocom super bowl reklam alani satin aldi 2

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek WSJ, şirketin üst düzey yöneticilerinin borsanın önümüzdeki üç ila beş yıl içinde dünyanın en iyi 20 tüketici markasından biri olmasını istediğini söyledi. Marszalek’in en iyi tüketici markası olma hedefi, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in şirketinin, kendi spor anlaşmaları konusunda söylediklerine çok benziyor. Ayrıca FTX borsası da Ekim ayında Super Bowl’da reklam alanı satın aldığını hatırlatalım.

Crypto.com Baş Pazarlama Sorumlusu Steven Kalifowitz ise yaptığı açıklamada, reklam satın almanın insanlara kriptonun sadece bir heves olmadığını, internetin bir sonraki sürümünün temeli olduğunu göstermenin bir yolu olduğunu söyledi.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse; CryptoCom, geçtiğimiz gün Los Angeles merkezli kadın futbol takımı Angel City Futbol Kulübü (ACFC) ile dört yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, kripto ile ilgili bir şirket ve profesyonel bir kadın spor kulübü arasında doğrudan yapılan ilk sponsorluk oldu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala