bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,720.07 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 3.62%
bnb
BNB (BNB) $ 557.17 3.99%
solana
Solana (SOL) $ 142.04 6.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505921 5.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479428 10.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155805 8.50%

Crypto.com, Angel City Futbol Kulübü ile Anlaşma İmzaladı

crypto com angel city futbol kulubu ile anlasma imzaladi 2

CryptoCom, Los Angeles merkezli bir kadın futbol takımı olan Angel City Futbol Kulübü (ACFC) ile dört yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Söz konusu olan bu anlaşma, kripto ile ilgili bir şirket ile profesyonel bir kadın spor kulübü arasında doğrudan yapılan ilk sponsorluk oldu. 

Crypto.com Angel City Futbol Kulübü ile Kripto Farkındalığını Artıracak

Singapur merkezli CryptoCom, Angel City Futbol Kulübü ile yaptıkları sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklama yaptı. Borsa açıklamasında; LA futbol taraftarları, ACFC oyuncuları ve daha geniş ACFC organizasyonu arasında kripto para birimleri, Blockchain ve Web3 teknolojilerine erişimi ve farkındalığı artıracağını söyledi. Ayrıca İşbirliği ayrıca finansal eşitlik, topluluk katılımı ve sosyal etki girişimlerine de odaklanacak.

crypto com angel city futbol kulubu ile anlasma imzaladi
Los Angeles merkezli Angel City Futbol Kulübü (ACFC)

Seven Seven Six Kurucusu ve ACFC Lider Kurucu Yatırımcısı Alexis Ohanian konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Angel City, ilk günden beri, oyunu ileriye taşıyan yeniliği teşvik ederek kadın futbolunda lider olmayı taahhüt etti.

Ayrıca Ohanian, kripto para birimini erken benimseyen biri olarak, futbol takımının büyük bir dijital varlık platformuyla ortak olmasından gurur duyduğunu da sözlerine ekledi. Bunun yanında Ohanian işbirliğini “kadın sporları için bir dönüm noktası” olarak nitelendirdi.

CryptoCom’un Kurucu Ortağı Kris Marszalek ise konu hakkında şu şekilde değerlendirme de bulundu:

ACFC’ye kurucu ortak olarak katılmaktan, Los Angeles Şehri ile ilişkimizi derinleştirirken, değerlerimizi paylaşan ve insanların finansal bağımsızlık ve kendi kaderini tayin etmelerine yardımcı olmaya eşit derecede kararlı bir ekibi desteklemekten heyecan duyuyoruz.

Hatırlatmak gerekirse; Amerika Birleşik Devletleri’ndeki varlığını kuvvetlendirmek isteyen Cryptocom, Londra merkezli IG Group’un Kuzey Amerika şubesinin bir parçası Nadex’i ve Small Exchange’i satın alacağını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala