bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,232.67 2.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.01 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 582.02 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 145.48 5.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528011 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465105 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148128 5.18%

Crypto.com, Espor Takımı Fnatic ile Anlaşma İmzaladı

crypto com espor takimi fnatic ile ortaklik imzaladi 2

Espor hayranı ve teknoloji sever kitleye odaklanan kripto varlık borsası Crypto.com, bugün köklü bir ekip olan Fnatic ile sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı.

İmzalanan beş yıllık anlaşma toplamda 15 milyon dolardan fazla değere sahip ve bu anlaşma ile Crypto.com, takımın küresel kripto para iş ortaklığını yapacak. Londra merkezli Fnatic ayrıca, League of Legends Avrupa Şampiyonası takımının yanı sıra Counter-Strike: Global Offensive ve Dota 2 gibi oyunlarda mücadele eden başarılı kadrolarıyla tanınıyor.

crypto com espor takimi fnatic ile ortaklik imzaladi

Crypto.com, Fnatic NFT Koleksiyonlarını Piyasaya Sürecek

Crypto.com, Fnatic markalı NFT koleksiyonlarını piyasaya sürmeyi düşünüyor. Crypto.com, kullanıcılara ödüller ve özel fırsatlarda sunmayı da planlıyor. Ayrıca, şirketler kripto varlık eğitimi ve finansal okuryazarlığa odaklananlar da dahil olmak üzere içerik girişimleri ile de iş birliği sağlayacak.

Fnatic’in belirlenen anlaşması, kripto para borsaları ve popüler espor takımları arasındaki bir dizi yeni ortaklık ile birlikte geldi. FTX, Haziran ayında TSM ile 10 yıllık ve 210 milyon dolar değerinde isim hakkı anlaşması imzalamıştı. Bunun yanında, Coinbase Evil Geniuses ve Uniswap sponsorlu Team Secret ile de anlaşma sağlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala