bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

CP Group Destekli Velo Labs, Interstellar ile Birleşti

hand shake

CP Group destekli Velo Labs, Stellar (XLM) ağında faaliyet gösteren Interstellar ile birleştiklerini duyurdu. Interstellar’ın CEO’su Mike Kennedy ve CTO’su James Wu, artık Velo Labs’in CEO’su ve CTO’su olarak görev alacaklar. Interstellar, 2018 yılında Lightyear.io tarafından kuruldu. Bu projenin içerisinde Stellar’ın kurucularından Jed McCaleb de yer alıyordu.

Velo Labs ve Interstellar, birleşmenin ayrıntıları hakkında henüz detaylı bilgi vermese de, konuyla ilgili çeşitli haberler de sosyal medya platformlarında dolaşmaya başladı. Gelen bilgilere göre Velo Labs, dokuz rakamlı bir anlaşma ile Interstellar’ı satın aldı. Ancak bu henüz resmiyet kazanmış bir bilgi değil.

Charoen Pokphand Group’un varislerinden Chatchaval Jiaravanon, Velo Labs ve Lighnet’in başkanı olarak görevine devam edecek. Jiaravanon, iki şirketin birleşmesi ile ilgili olarak şunları söyledi.

“Birleşme, Interstellar ile ilişkilerimizde oldukça önemli bir noktayı meydana getiriyor. Tek bir şirket halinde çalışacak olmamız, Velo Labs’in faaliyetlerinin önemli bir şekilde gelişmesini sağlayacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala