bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,700.07 0.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.26 1.30%
bnb
BNB (BNB) $ 587.25 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 145.48 0.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529562 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459006 1.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161403 7.06%

Copper Tech. Kripto Aracılığı, Bank Of America Ekibi İle Anlaştı

copper tech kripto araciligi bank of america ekibi ile anlasti1

Londra merkezli Copper Tech. kripto birinci sınıf aracılık platformları için Bank of America‘dan (BofA) bir yönetici ekibi tuttu. Birim, kripto para birimlerine daha doğrudan erişim için kurumsal yatırımcılardan ve bankalardan gelen talebi karşılamaya çalışacak.

Bloomberg’de yer alan habere göre, Bank of America ekibi, Copper Technologies‘teki ekibe master görevi sağlayacak.

New York, January 21, 2017: Bank of America signage on a glass facade of a building above the entrance to their branch.

Londra merkezli dijital varlık sağlayıcısı, BofA Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi için ana aracılık platformunun başkanı ile konu üzerinde anlaşmaya vardığını bildirdi.

Copper Tech. Kripto, Bank Of America Ekibinde Güçlü İsimler Var

Michael Roberts‘ın liderlik edeceği yönetici ekibinde ayrıca eski BofA direktörleri Adam Groom ve Paul Barham ile Ben Carr ve Ross Budgen yer alacak. Copper birimi 5 isim tarafından yönetilecek.

BofA ekibi, geleneksel finans için kripto ticareti yapan New York‘tan Singapur’a kadar büyüyen bir bankacı havuzunda bulunuyor. Start up projesi Copper ise yaklaşık 3 milyar dolar değerinde olması beklenen bir sonraki finansman turunu artırma sürecinde devam ediyor ve FCA‘nın onay listesinde görüşmelerini sürdürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala