bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,467.00 0.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,083.50 1.55%
bnb
BNB (BNB) $ 591.89 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 154.91 6.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54301 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457025 0.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157249 1.72%

ConsenSys, Web3 Genişlemesi için Hal Şirketini Satın Aldı

consensys web3 genislemesi icin hal sirketini satin aldi

Blockchain yazılım şirketi ConsenSys, web3 alanındaki hakimiyetini güçlendirmek için yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Blockchain alanındaki dev şirketlerden birisi olan ConsenSys, web3 alanındaki geliştirmesini güçlendirmek adına kullanımı kolay Blockchain bildirim aracı olan Hal’ı satın aldığını açıkladı.

ConsenSys Cephesinden Yeni Satın Alım Açıklaması

Ethereum geliştirme şirketi olan ConsenSys, Blokchain verilerini inceleyen ve kullanıcıların ticaret, yönetişim oylaması ve vergi uyumluluğu gibi şeyler için açıklanmayan bir miktar için bildirimler oluşturmasına imkân veren bir platform olan Hal’ı satın aldığını dile getirdi.

consensys web3 genislemesi icin hal sirketini satin aldi 2

Söz konusu satın alma, ConsenSys’in popüler web3 bağlantı katmanı olan Infura’ya “Blockchain dinleme ve sinyaller” adına 10 Hal çalışanı ve 40’ın üzerinde uygulama programlama arabirimi (API) getiriyor. API’ler, yeni nesil, merkezi olmayan internet geliştikçe Infura gibi araçların kullanımını kolaylaştırmak için gelişen bir sürecin parçası olarak öne çıkıyor.

Infura’nın kurucu ortağı olan EG Galano konu hakkında, yeni internet dönemini oluşturmak için gereken araçları kullanmak adına iyi bir dönemde olduklarını dile getirmişti. Galano konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Son birkaç yılda, daha düşük kod kullanmayı ve hatta kod tipi araçları hiç kullanmamayı amaçlayan, ancak geliştiricilerin tipik olarak sahip olduğu aynı işlevselliğe sahip yeni bir oluşturucu çeşidi gördük.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala