bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,840.64 1.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.77 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 568.68 1.89%
solana
Solana (SOL) $ 160.66 5.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518905 1.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455373 2.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151587 0.12%

CoinW, Kripto Alım-Satım Hizmetlerini Genişletiyor

coinw kripto alim satim hizmetlerini genisletiyorad

Kripto para borsası CoinW, kripto alanında hizmetler sunmaya yönelik genişlemesini ve taahhüdünü duyurdu. CoinW, dünya çapındaki kripto yatırımcıları için en iyi seçenek haline gelmek için çalışmalarını sürdürüyor.

CoinW, 13 ülkede 9 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak, gelişimine devam ediyor.  Platform, günlük 15 milyar USD işlem hacmi ile kripto sektöründeki kilit oyuncu konumunu sağlamlaştırdı. CoinW, spot işlemler, launchpad, vadeli işlemler, finansal ürünler ve araştırma merkezleri dahil olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesinde kendini gösteriyor. 

whatsapp image 2023 06 14 at 08.50.59

CoinW, vadeli işlemler için 200x’e varan kaldıraç desteği sunuyor. Bu özellik, yatırımcıların potansiyel kazançlarını artırmalarına ve piyasa fırsatlarından faydalanmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca CoinW, çapraz ve izole marj seçeneklerinin esnek bir şekilde sunuyor. Bu esneklik, yatırımcıların özel ihtiyaçlarına ve risk iştahlarına göre marj tercihlerini şekillendirmelerine imkan tanıyor. 

Platform, büyüme potansiyeline sahip yüksek kaliteli projelerin bir koleksiyonunu sergiliyor. CoinW, RACA gibi projelerle yüzde 30.000’e kadar fiyat artışları gözlemlemiş, gelecek vaat eden girişimleri desteklemek ve karlı yatırım fırsatları sunmak konusundaki bağlılığını göstermiştir.

CoinW, 2023’e yönelik stratejisinde, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi ve hizmet yelpazesini daha da genişletmeyi hedefliyor. Bununla birlikte, CoinW öne çıkan iki ürünü tanıttı. Bunlar;  Copy Trading ve canlı yayınlanan eğitim seminerleridir.

Copy Trading, kullanıcıların profesyonel yatırımcıları takip etmelerine olanak tanıyan bir sosyal ticaret özelliği sunuyor. Yatırımcıların stratejilerini öğrenen kullanıcılar, akıllı ve etkili işlem kararları alabiliyor. Kullanıcılar, başarılı yatırımcıların stratejilerinden öğrenerek alım-satım becerilerini geliştirebilir ve karlılıklarını en üst düzeye çıkarabiliyor.

CoinW, profesyonel yatırımcılar tarafından canlı yayınlanan çevrimiçi eğitim seminerlerini başlattı. Bu eğitimler, yeni kullanıcıları temel bilgilerle donatarak kripto dünyasında özgüvenle hareket etmelerini amaçlıyor.

CoinW ayrıca blok zinciri teknolojisinin tam potansiyelini açığa çıkarmak için farklı sektörler arası iş birliklerini geliştirmekte kararlı. Spor takımları, NFT ile ilgilenen sanat kuruluşları ve DeFi alanındaki oyun geliştiricileri ile ortaklıklar kurarak blok zinciri teknolojisinin çeşitli endüstrilerde yenilikçi uygulamalarına öncülük etmeyi amaçlıyor.  Bu iş birlikleri, yeni fırsatlar yaratmayı, kripto adaptasyonunu teşvik etmeyi ve geleneksel sektörleri dönüştürmeyi hedefliyor.

CoinW, kripto meraklılarını, yatırımcıları ve yeni kullanıcıları birinci sınıf alım-satım platformunu deneyimlemeye ve hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyor. Ayrıca CoinW, Haziran ayında yeni kullanıcılarına özel bir hoş geldin bonusu sunuyor. Bu sınırlı süreli tekliften yararlanmak için şimdi CoinW’ye kaydolarak 500.000 USDT ödül havuzunu paylaşabilir ve iPhone 14 Pro kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Gündem ve son gelişmeler hakkında anlık bilgi edinmek için CoinW topluluğuna katılın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala