bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,980.95 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.94 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 581.25 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 173.61 0.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523013 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480574 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155087 0.42%

CoinDesk, editör kadrosunda küçülmeye gitti

coindesk editor kadrosunda kuculmeye gitti

Kripto para birimi haber ve analiz şirketi CoinDesk, yeni yatırımcılar çekmek ve şirketi satışa hazırlamak amacıyla editör kadrosunda büyük bir değişikliğe gidiyor. İşten çıkarılanların sayısı, editör kadrosunun yüzde 45’ini oluşturuyor, bu da şirketin yeni stratejilerini ve gelecek vizyonunu ortaya koyuyor.

CoinDesk, Çalışanlarının Bir Kısmıyla Yollarını Ayırdı

Kripto para birimi haber ve analiz şirketi CoinDesk, ana firma Digital Currency Group’un stratejik yatırımcıları çekme planları doğrultusunda editör kadrosunun yüzde 45’ini işten çıkaracağını duyurdu.

2013 yılında faaliyete başlayan CoinDesk, bu haftanın başında içeride yapılan duyuru ile işten çıkarmaları bildirdi. Şirket, konuyu tartışmak üzere gün içinde bir toplantı düzenleyecek.

CoinDesk’in CEO’su Kevin Worth tarafından paylaşılan bir mesajda şu ifadelere yer verildi:

Toplantının amacı, medya ekibimizin büyük bölümünün yanı sıra diğer çeşitli pozisyonların bugün bir güç düşürme hareketinden etkileneceğini herkesle paylaşmaktır. Bu, tüm çalışanlara e-posta ile ulaştırmak zorunda olduğum son derece zor bir durum, ancak CoinDesk’teki herkesin olup biteni en kısa sürede öğrenmesini istedim. Bu adım, finansal olarak güçlü bir işin büyümesini desteklemek ve CoinDesk Inc.’i satışa hazırlamak adına atılmış bir adımdır.

Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kaynağın aktardığına göre, medya şirketi, toplamda 20 kişi olan editör ekibinin yüzde 45’ini işten çıkaracak. Başka bir bilgi kaynağına göre bu, şirket genelinde yüzde 16’lık bir iş gücü azalması anlamına geliyor. Son olarak Digital Currency Group, CoinDesk şirketini 2016 yılında 500.000 dolar karşılığında satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala