bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Binance, CoinDesk’i Satın Almayı Planlıyor

binance coindeski satin almayi planliyor

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, medya alanındaki gücünü artırmak için önemli bir satın alım gerçekleştirmeyi planlıyor. İddialara göre, kripto para borsası Binance’in şirketlerinden birisi olan CoinMarketCap, Digital Currency Group’un sahibi olduğu kripto haber sitesi CoinDesk’i satın almak için görüşmeler yapıyor.

Binance Cephesinden CoinDesk Hamlesi

Blockworks haberine göre, kripto para haber platformlarından birisi olan ve Digital Currency Group’un temel şirketlerinden birisi olan CoinDesk, konu hakkında bilgisi olan kişilere göre Binance Capital Management tarafından satın alınmak istiyor. İngiliz Virgin Adaları’na kayıtlı bir şirket olarak faaliyet gösteren Binance Capital Management’in yan kuruluşlarından birisi olan CoinMarketCap aracılığıyla CoinDesk’i satın almanın planlarını yapıyor.

CoinDesk CEO’su Kevin Worth, Digital Currency Group’un şirketlerinden biri olan Genesis’in bu yılın başlarında iflas başvurusunda bulunmasının ardından, CoinDesk’in satışa çıktığını açıklamıştı.

binance coindeski satin almayi planliyor 2

Kevin Worth, Ocak 2023’te yaptığı açıklamada, şirketi satın almak isteyen çok şirketin olduğunu belirtmişti. Geçtiğimiz ay Blockworks tarafından yapılan bir haberde CoinDesk ile Binance arasında bir görüşmenin gerçekleştiğini ancak bu görüşmenin bazı sebeplerden dolayı satın alma görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı belirtildi.

Kaynaklar tarafından yapılan açıklamaya göre Binance Capital Management, CoinDesk satım alımı için CoinMarketCap’i kullanarak yeniden satın alım görüşmelerine başladı. Görüşmelerin şu anda hangi aşamada olduğu belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala