bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,260.02 0.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.76 0.90%
bnb
BNB (BNB) $ 580.83 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 170.95 1.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517155 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475868 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151755 2.22%

Coinbase, ABD Banka Hesapları Nedeniyle Sorun Yaşıyor

coinbase abd banka hesaplari nedeniyle sorun yasiyor

Kripto para borsası Coinbase, gün için ABD bankalarındaki hesaplarında yaşanan sorunlar nedeniyle ödeme ve para çekme işlemlerini geçici olarak durdurmuştu. Coinbase, sorunun çözümü için düzeltmeler üzerinde çalışıyor.

Coinbase, ABD Kullanıcılarının Yaşadığı Sorunu Düzeltmeye Çalışıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, gün içinde yayımladığı bir durum güncellemesine göre ABD müşterilerinden gelen işlemleri geçici olarak durdurduğunu açıklamıştı. Coinbase’in bu açıklamasında ABD banka hesaplarının platformda para çekme, para yatırma ve satın alma işlemlerinin de geçici olarak durdurulduğu belirtilmişti.

coinbase abd banka hesaplari nedeniyle sorun yasiyor 2

Coinbase konu hakkında yaptığı açıklamada, “Şu anda ABD banka hesaplarını içeren ödemeleri alamıyoruz veya çekemiyoruz. Ekibimiz bu sorunun farkında ve mümkün olan en kısa sürede her şeyi normale döndürmek için çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

Coinbase, sorunu açıklamasının ardından mevcut sorunun neden dolayı kaynaklandığını tespit ettiklerini ve düzeltme için bir güncelleme yayınladıklarını belirtti. Coinbase açıklamasında müşterilerin kapalı kalma süresi boyunca kripto satın almak için banka kartlarını veya PayPal’ı kullanmaya devam edebileceklerini belirtti. Coinbase’in yaşadığı bu sorun, Solana’nın altı saatten fazla süren büyük kesintisi sonrasında geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala