bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,887.85 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,038.54 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 549.32 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 137.36 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498008 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448832 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148506 1.03%

Solana Ağında Kesinti Yaşandı! Sorun 6 Saatte Giderildi

solana aginda kesinti yasandi sorun 6 saatte giderildiw

Solana Blockchain ağı ne yazık ki sorunlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez Solana, ağda yaşanılan kesintiler sebebiyle işlemleri askıya aldığını duyurdu. Solana, sistemdeki geliştiricilerin sorunu teşhis etmek için çalıştıklarını bildirdi.

Söz konusu açıklama Solana ağı hakkında açıklama yapan bir Twitter hesabından yapıldı:

Solana Ağında Kesinti Yaşandı!

Piyasaya çıktığı günden beri, yaşadığı ağ kesintileriyle gündemden düşmeyen Solana ağı, yaşanılan kesintiler sebebiyle işlemleri askıya almıştı. 6 saat süren kesintinin ardından ağ tekrar başlatıldı. Solana hakkında durum güncellemeleri paylaşan SolanaStatus, ağda yaşanılan kesinti nedeniyle işlemlerin durdurulduğunu duyurdu. Sistem geliştiricilerinin sorunları çözmek için çalıştığını belirten SolanaStatus, doğrulayıcılardan da sistemi yeniden başlatmalarını talep etti.

6 saatin ardından şirket, yaptığı güncel paylaşımla ağın yeniden başlatıldığını kullanıcılara duyurdu. SolanaStatus, operatörlerin ve uygulamaların hizmete tekrar başlayacağını belirtti. Ağdaki aksaklığın giderildiğinin altını çizen şirket, SOL kullanıcılarına tekrar hizmet vermeye başladı.

Son olarak belirtmek gerekirse Solana (SOL) haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 33,07 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala