bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,239.48 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,952.68 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 567.19 2.41%
solana
Solana (SOL) $ 158.15 3.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520444 1.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458445 2.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150836 0.48%

Citigroup’tan kurumsal müşteriler için token hizmeti

nexo satin almalar konusunda citigroup ile birlikte calisiyordf

Citigroup, kurumsal müşteriler için Citi Token hizmetini yakın zamanda başlattı. Citi şubelerinde sadece birkaç dakika içinde 7/24 sınır ötesi ödemelere olanak tanır ve kendi özel blockchain yayınlanıyor.

Citigroup’tan token hizmeti hamlesi

Citi, pilot uygulamada banka garantileri ve akreditiflerle aynı amaca hizmet etmek için nakliye şirketi Maersk ve bir kanal idaresiyle birlikte çalışarak akıllı sözleşmeler kullandı.

citi

ABD bankacılık devi Citigroup’un, blockchain teknolojisini ve akıllı sözleşmeleri kullanarak kurumsal müşteriler için nakit yönetimi ve ticaret finansmanı için bir tokenizasyon hizmeti başlattığını söyledi. Banka, akıllı sözleşmelerin banka garantileri ve akreditiflerle aynı amaca hizmet ettiğini söyledi. Banka, evrak işleri ve manuel süreçler nedeniyle genellikle uzun ve zahmetli olan süreçleri denemek ve hızlandırmak için nakliye şirketi Maersk ve bir kanal idaresiyle birlikte çalıştı.

Banka, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: “Kurumsal müşterilerin her zaman açık, programlanabilir finansal hizmetlere ihtiyacı var ve Citi Token Hizmetleri 7/24 sınır ötesi ödemeler, likidite ve otomatik ticaret finansmanı çözümleri sağlayacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala