bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,353.24 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,176.57 2.33%
bnb
BNB (BNB) $ 594.69 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 148.37 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535701 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465453 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163672 1.08%

Charles Hoskinson Ayrılık İddialarına Yanıt Verdi

charles hoskinson ayrilik iddialarina yanit verdi 2

Cardano Blockchain ağı testnet tartışmalarıyla gündemde. Cardano’nun kurucusu son tartışmalarla birlikte şirketten ayrılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Charles Hoskinson Cardano’dan Ayrılmıyor

Cardano’nun Vasil yükseltmesinin kalite sorunlarının olduğu son dönemde sıkça tartışılıyor. Bu yükseltmenin kalite sorunlarının olduğunu iddia eden bazı geliştiricilere, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson yanıt vermişti. Hoskinson açıklamasında Vasil yükseltmesinin herhangi bir sorunu olmadığını açıklamıştı. Yapılan bu açıklamanın ardından sosyal medya platformlarında Hoskinson’un şirketten ayrılacağı iddia edilmeye başlandı. Hoskinson Twitter paylaşımında bu iddialara cevap verdi.

charles hoskinson ayrilik iddialarina yanit verdi

Hoskinson, projeye olan bağlılığının altını çizerek, “hiçbir yere gitmediğini” dile getirdi. Hoskinson, Cardano’nun potansiyel olarak “milyarlarca” insanın hayatını değiştirebileceğine inandığını belirtti. Bu açıklama, Cardano test ağını çevreleyen tartışmalar sonrasında geldi. Bir geliştirici kısa bir süre önce 1.35.2 sürümünde bir hata olduğunu belirtmişti ve sonrasında Hoskinson konu hakkında açıklama yapmıştı. Hisse havuzu operatörü Andrew Westberg, geliştiriciler ekibinin sorunu çözdüğünü doğrulamıştı. Son olarak Hoskinson, Cardano topluluğunun üyeleri için “ihtiyaç ve arzularını” temsil edecek bir organizasyonun olmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala