bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,188.73 6.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.83 3.83%
bnb
BNB (BNB) $ 581.76 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 163.27 13.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518213 3.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45545 6.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154498 4.13%

CertiK, SoftBank ve Tiger Global’den 60 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

certik softbank ve tiger globalden 60 milyon dolarlik yatirim aldi

Blockchain güvenlik firması CertiK, 2 milyar dolarlık bir şirket değerlemesinde 88 milyon dolarlık B3 Serisi turunu açıkladıktan sadece iki hafta sonra 60 milyon dolar daha topladı. 

SoftBank ve Tiger Global’den CertiK’e Yatırım

Web 3 ve Blockchain güvenlik şirketi CertiK, SoftBank Vision Fund ve Tiger Global tarafından desteklenen 60 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Bunun yanında CertiK’in kurucusu ve CEO’su Ronghui Gu, verdiği bir röportajda, CertiK’in kârlı olduğunu ve son bağış toplamasının sermayesine dokunmadığını belirtti.

certik softbank ve tiger globalden 60 milyon dolarlik yatirim aldi 2

Bunun yanında söz konusu finansman turu; Web 3 alanına girmek isteyen geleneksel şirketlere bağlantı sağlayabilen iki küresel yatırım devi ile ortaklıklar kuruyor.

CertiK’in kurucu ortağı Ronghui Gu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

CertiK veya başka herhangi bir denetçi, belirli bir sözleşme etrafında denetim kapsamı sağlar, yani denetim belirli bir sözleşme veya bir projenin kod versiyonuyla ilgili. Projeler, bir denetim tamamlandıktan sonra kodlarını çatallayabilir, kodlarını güncelleyebilir veya kodlarındaki sorunları düzeltmeyi reddedebilir. Bu, kalıcı veya yeni bir riskle sonuçlanır, bu da bazı durumlarda bir bilgisayar korsanlığıyla sonuçlanır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala