bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,796.83 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,031.84 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 583.90 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 149.74 4.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525376 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444437 2.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151418 3.35%

Celsius’un Borçluları Şirketin Varlıklarının Araştırılmasını İstiyor

Celsiusun Borçlulari Şirketin Varliklarinin Araştirilmasini İstiyor

Kripto para piyasasında yaşanan düşüş sonrası planları yolunda gitmeyen Celsius, dava yağmurunda ıslanmaya devam ediyor. Bir taraftan varlıkları sürekli olarak denetlenmek istenen şirket, diğer taraftan da borçlarını ödemek için çözüm aramaya devam ediyor. Son olarak bir grup Celsius borçlusu, şirketin mâli durumunun araştırılması için bağımsız bir denetçi atamasını istedi.

Celsius'un Borçluları Şirketin Varlıklarının Araştırılmasını İstiyor

Celsius’un Borçluları Şirketin Mâli Durumunun Detaylı Araştırılmasını İstiyor

Celsius, kripto para piyasalarında yaşanan düşüş öncesi yatırımcılarına yüksek faiz getirileri sunarak kazanç vaatleri vermiş ancak planları yolunda gitmeyince para çekim işlemlerini durdurmuştu. Yakın zamanda kendi yaptığı madencilik ile elde ettiği Bitcoin’leri satmayı teklif eden şirket, bu konular üzerinde çalışırken bir başvuru da borçlularından geldi.

 Zaryn Dentzel, Gregory Kieser, Joseph Eduardo ve Michael Conlan’dan oluşan grup, yaptıkları mahkeme başvurusunda, Celsius‘un mâli raporlarını incelemek için bağımsız bir denetçi atanması gerekirken, bu kişinin Mütevelli Heyeti’nden gelmemesi gerektiğini söyledi.

Bununla birlikte borçlular, denetçinin Celsius‘un geçmiş davranışından ziyade geri kazanılan fonları maksimize etmeye odaklanmasını istediklerini belirttiler. Bu amaç doğrultusunda borçlular, mahkemeden bir de Bölüm 11’den bir kayyum atamasını talep ettiler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala