bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,440.46 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.87 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 590.97 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519689 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457462 3.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144521 4.03%

Celcius, Alacaklıya Karşı Dava Açmaya Hazırlanıyor

iflas baskilari artan celcius networkten yeni hamle 3

İflas eden kripto para kredi şirketi Celsius varlıklarına beş şirketin talip olduğu iddia edildi. Celsius, geçen yıl Terra ekosisteminde yaşanan kriz ile birlikte iflas başvurusu yapmıştı. Piyasa koşulları nedeniyle ayakta kalamayan şirket, yeniden yapılanma sürecine girmişti. Son olarak Celcius’un dahili bilgileri sızdırdığı için alacaklıya karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Celcius, Alacaklıya Karşı Dava Açmak İstiyor

Celsius Network’ün kripto blog yazarı ve Celsius alacaklısı Tiffany Fong’a dahili bilgi sızdırması nedeniyle yasal işlem başlatma niyetinde olduğunu veya potansiyel olarak baktığını gösteriyor.

Celsius’un avukatı Kirkland & Ellis International’ın New York’un Güney Bölgesi iflas mahkemesine sunduğu ayrıntılı altıncı aylık ücret beyanında, hukuk firması, bir faturada kabaca 72.000 dolar değerinde 77 faturalandırılabilir saat çalıştığını bildirdi.

Henüz somut bir yasal işlem formüle edilmiş gibi görünmese de, dosyalama, Celsius’un hukuk danışmanının özellikle Fong’un sosyal medya hesapları aracılığıyla bildirdiği sızdırılmış bilgileri araştırdığını gösteriyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse alacaklı Tiffany Fong, sızan bilgileri bildirerek herhangi bir gizlilik anlaşmasını bozmadığını iddia ederek yanlış bir şey yapmadığını savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala