bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,952.94 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.98 5.03%
bnb
BNB (BNB) $ 579.80 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 172.97 7.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523287 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481586 4.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155937 4.11%

Cardano Kurucusu Hoskinson’dan Elon Musk’a Teklif

cardano kurucusu hoskinsondan elon muska teklif2

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson Twitter’ı satın alma girişimi başarısız olan Elon Musk‘a yeni bir iş birliği teklifinde bulundu. CEO Hoskinson, Cardano‘nun Elon Musk’ın B Planı olmasını istiyor.

Twitter‘ı genellikle trollemek, taciz etmek ve korkutmak gibi amaçlarla kullanan dünyanın en zengin insanı Musk‘ın, platformun sahibi olabileceği fikri, birçok tartışmaya neden oldu. Bu tartışmalara Hoskinson da katıldı.

Cardano Kurucusu Hoskinson Elon Musk İle Merkeziyetsiz Sosyal Medya Kurmak İstiyor

Twitter’ı ele geçirme cüretkar girişiminin başarısız olan Elon Musk’a götürdüğü teklifte Hoskinson, birlikte sıfırdan yeni bir merkezi olmayan sosyal medya platformu oluşturmayı önerdi.

Ancak Cardano’nun bu önerisi de yeni bir tartışmaya neden oldu.

Telos blockchain‘inin baş mimarı Douglas Horn, esprili bir şekilde projenin 2035 yılına kadar teslim edileceğini tahmin etti. Başka bir Twitter kullanıcısı, Cardano tabanlı uygulamaları rahatsız eden çeşitli teknik sorunları ima ederek platformun dakikada 10 mesaj gönderebileceğini söyledi.

Bu arada Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer da, Musk’ı Twitter’ı düşmanca ele geçirme girişiminde bulunmakla eleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala