bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,125.91 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,078.65 1.04%
bnb
BNB (BNB) $ 580.99 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 143.81 0.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526737 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453696 2.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157223 4.78%

Bulut Veri Depolama Girişimi Cudos, Tingo ile Ortaklık Kurdu

cudos agi tingo ile is ortakligi yapiyor

Merkezi olmayan bulut veri depolama girişimi Cudos (CUDOS) ve mobil ödeme platformu Tingo uzun soluklu bir işbirliği yaptığını açıkladı. Taraflar, Afrika’nın banka hesabı olmayan kesimine ve ödeme yöntemlerine bir çözüm olması amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Kurulan ortaklığın temel hedefi güvenli kazanç araçları oluşturmak ve böylece, Afrika’daki var olan yoksulluk sıkıntısına biraz da olsa çözüm olabilmek.

Cudos, işbirliği ile ilgili bir haberi Twitter hesabı üzerinden paylaşarak bu ortaklığı doğrulamış oldu.

cudos agi tingo ile is ortakligi yapiyor 2

Hedeflenen ilk ortak yardım projesi kapsamının, Blockchain Node’larına erişebilen akıllı telefon tabanlı uygulamaların yaygınlaştırılması ile Afrika‘daki yoksulluğu ele almak olduğu söyleniyor.

Tingo ve Cudos, blockchain düğümlerine erişebilen akıllı telefon tabanlı uygulamaların yaygınlaştırılması yoluyla Afrika’daki yoksulluğu ele almak için işbirliği yapacak.

Tingo, Nijerya ve diğer Batı Afrika ülkelerinde şimdiden 10 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu vesileyle; Cudos‘un merkezi olmayan bulut depolama araçlarının entegrasyonu, Tingo uygulamaları üstünden Nijeryalılara iş olanakları sunacak.

Bu yeni planlanan finansal dönüşüm ekosistemi, “Nesnelerin İnterneti” konulu küresel bir etkinlik olan AIBC Malta’da duyuruldu.

Cudos ve Tingo Ortaklığı Sonrası CUDOS Token Geliyor

Cudos ve Tingo arasında kurulan işbirliği kapsamında birçok önemli hedef var. Cudos Satış Başkan Yardımcısı Pete Hill de ortaklığın, Tingo‘nun misyonu ve uzun vadeli vizyonu ile uyumlu olduğunu şu sözlerle vurguladı:

Tingo ile bu yeni ortaklıkla, bilgi işlemin boşa harcanmadığı, merkezi olmayan, sürdürülebilir ve bağlantılı bir dünya hedefimiz şimdiden çok gelişme kaydetti. Olumlu sosyal etki, milyonlarca kullanıcıya finansal güvenlik sağlayan bu anlaşmanın arkasındaki itici güçtür.

Yeni işbirliği kapsamında Cudos, CUDOS tokenini yakın zamanda Tingo tarafından satın alınan AB tarafından denetlenen borsa kurumu CoinFeld’te listeleyecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala