bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,595.57 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,953.04 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 567.18 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 158.93 4.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517242 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457916 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151323 0.05%

BlockFi, Kripto Paraları Kullanıcılara İade Etme Yetkisi İstedi

blockfi kripto paralari kullanicilara iade etme yetkisi istedieee

FTX borsasının iflas başvurusundan sonra kripto para piyasasında birçok olumsuz durum yaşandı. Bunlardan biri de kripto kredi kuruluşu BlockFi‘ın iflası oldu diyebiliriz. Son olarak BlockFi, ABD İflas Mahkemesinden, BlockFi cüzdanlarında tutulan kripto paraları kullanıcılara iade etme yetkisi istedi.

BlockFi, Kripto Kullanıcılara İade Etme Yetkisi Almak İçin Başvuru Yaptı

İflas etmiş kripto kredi platformu BlockFi, ABD İflas Mahkemesi’nden, kullanıcılarının şu anda BlockFi cüzdanlarında kilitli olan kripto varlıkları geri çekmelerine izin vermek için bir talepte bulundu. Mahkeme belgeleri ayrıca, platformun duraklatılmasından itibaren işlemleri düzgün bir şekilde yansıtacak şekilde kullanıcı arayüzünün güncellenmesi için izin talep ediyor.

blockfi kripto paralari kullanicilara iade etme yetkisi istedier

Borç verme platformu ayrıca, “BlockFi International da tutulan BlockFi Cüzdan Hesapları ile ilgili olarak Bermuda Yüksek Mahkemesinden benzer bir yardım” isteme niyetinin sinyalini verdi.

Mahkeme belgelerine göre, önergenin kabul edilip edilmeyeceğine karar verecek duruşma 9 Ocak 2023’te yapılacak. BlockFi International Ltd’de tutulan cüzdan hesaplarıyla ilgili ayrı bir duruşmanın 13 Ocak 2023’te Bermuda Yüksek Mahkemesi’ne gitmesi planlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala