bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,272.15 4.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,005.32 5.21%
bnb
BNB (BNB) $ 571.92 4.39%
solana
Solana (SOL) $ 126.09 6.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50337 2.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443414 2.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132496 7.20%

Bitzlato’nun Kurucu Ortağı Serbest Bırakıldı

bitzlatonun kurucu ortagi serbest birakildifdvf

ABD’nin yaptırım uyguladığı Bitzlato borsasının kurucusu Anton Shkurenko serbest bırakıldı. ABD Adalet Bakanlığı, geçen ay kripto para sektörüne yönelik bir eylem planlamasında bulunacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Bakanlık, Bitzlato’ya kara para aklama ve yasa dışı işlemler nedeniyle hamle yaptı. Rus merkezli borsaya yönelik atılan adım sonucunda, icra takibi ve soruşturma süreci başlatıldı. ABD ve Bitzlato gündeminde son olarak borsanın kurucu ortağı Anton Shkurenko, çeşitli sorgulamaların ardından serbest bırakıldı.

Bitzlato’nun Kurucu Ortağı Kısa Süreli Tutuklanmadan Sonra Serbest Bırakıldı

Bitzlato’nun kurucu ortağı Anton Shkurenko’nun Interpol’ün talebi üzerine 6 Şubat’ta Moskova’da gözaltına alındığını açıklanmıştı. Kısa süre tutuklu kalmasının hemen ardından serbest bırakıldı. Bitzlato’nun kurucu ortağı Anton Shkurenko, soruşturmanın ayrıntılarını açıklamamakla birlikte, Rusya’da herhangi bir ceza davasına karışmadığını söyledi:

Umarım savcıyı masumiyetime ikna etmişimdir.

bitzlatonun kurucu ortagi serbest birakildidfvgrgr

Tutuklandığı sırada Shkurenko, Bitzlato için “teknoloji danışmanı” olduğunu doğrulamıştı. Bununla birlikte, o zamandan beri diğer ekip üyelerine teslim edilmiş olmasına rağmen, borsanın kripto cüzdanlarının anahtarlarını elinde tuttuğu da bildirildi. Öte yandan kurucu ortaklara göre ekip, kullanıcılarının fonlarının çoğunu elinde tutuyor. Shkurenko operasyonlara “hızlı bir şekilde” devam edebileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala