bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,211.01 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.65 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 579.36 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520311 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477273 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152964 1.55%

Bittrex US, Müşteri Ödemelerine Başlayacak

bittrex us musteri odemelerine baslayacaka

Kısa süre önce iflas başvurusu ile gündeme gelen kripto para borsası Bittrex’in Amerikan kolu Bittrex US, Delaware iflas mahkemesinin kararının ardından müşterilerin yarından itibaren para çekmelerine izin vermeye hazırlanıyor.

Bittrex US, Para Çekme İşlemlerine İzin Verecek

Kripto platformu Bittrex, kısa süre önce Delaware’da Bölüm 11 iflas başvurusu yapmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından bu kez Bittrex’in Amerikan kolu Bittrex US‘dan bir hamle geldi. BittrexUS, para çekme işlemlerine izin verecek. Bittrex US başlangıçta kullanıcılar için para çekme işlemlerini 30 Nisan’a kadar işleme alacağını söyledi.

Bittrex

Bittrex daha sonra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun Coinbase’e yönelik son suçlamalara benzer şekilde kayıtsız bir borsa çalıştırmakla suçlamasının ardından mayıs ayında Bölüm 11 iflas koruması için başvurdu.

Yargıç Brendan Shannon, kısa süre önce açıkladığı kararında, Bittrex ABD ve bağlı kuruluşlarına tartışmasız, şarta bağlı olmayan ve tasfiye edilmiş taleplere sahip olan müşterilerinin, bu tür iddialar kapsamında Borçluların ticaret platformundan kripto para varlıklarını ve fiat para birimini çekmelerine izin verme izni verdi. Ancak karar, varlıkların mülkiyetini belirlemedi veya müşteri taleplerini hükümetin taleplerine tercih etmedi. 

Öte yandan iflas mahkemesinin kararı müşterilerin geri çekilmesine izin verirken, varlıkların mülkiyeti ve Bittrex’e karşı taleplerle ilgili yasal savaş devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala