bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,983.80 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.05 3.33%
bnb
BNB (BNB) $ 562.24 3.14%
solana
Solana (SOL) $ 138.27 11.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518696 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455797 5.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13268 9.53%

Bitstamp, fon arayışında!

bitstamp aktif olmayan hesaplardan ucret alacak

Kripto para borsası Bitstamp‘in Asya ve Avrupa’daki faaliyetleri için fon artırma sürecinde olduğu bildirildi. Borsanın yatırım turuna Galaxy Digital danışmanlık yapıyor. Şirket, yatırım turunun ardından Avrupa’da türev ticarete girmeyi hedefliyor.

bitstamp aktif olmayan hesaplardan ucret alacak 2

Bitstamp, fon görüşmeleri yapıyor

Bitstamp, dünya çapında hizmet verdiği pazar sayısını artırmak için harekete geçti. 2011 yılında kurulan Bitstamp, en eski borsalarından biri arasında yer alıyor.

Bloomberg’in haberine göre şirketin CEO’su Jean-Baptiste Graftieaux, Bitstamp‘in satılık olmadığını ve aktif olarak şirketi satmayı düşünmediklerini bildirdi. Graftieaux, önceliklerinin Bitstamp’ın büyümesini hızlandırmak için stratejik yatırımcılardan fon almak olduğunu belirtti.

Haziran ayında başlayan yatırım turunda Galaxy Digital’in danışmanlık sürecini yönettiği kaydedildi. Borsa, elde edilen fonlar ile Avrupa’da lisanslı türev operasyonları başlatmayı planlıyor. Ayrıca Asya pazarında genişlemesini artıracak. İngiltere operasyonlarının büyütülmesi için çalışmalar da sürdürülüyor.

Bitstamp, bir dönem kripto ticaretinin önde gelen borsasıydı. Coinmarketcap verilerine göre, son 24 saatte yaklaşık 126 milyon dolarlık işlem hacmiyle şu anda dünyanın yedinci en büyük borsası konumunda. 2018 yılında Bitstamp, Güney Koreli holding NXC’nin sahibi olduğu Avrupalı yatırım şirketi NXMH tarafından satın alındı. Galaxy, daha önce Bitstamp’taki azınlık hissesini bu yıl Ripple’a satan Pantera’ya danışmanlık yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala