bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Ripple Yetkilisinden Bitstamp Açıklaması

ripple yetkilisinden bitstamp aciklamasi

Blockchain şirketi Ripple, geçtiğimiz günlerde Bitstamp hisse alımı gerçekleştirmişti. Ripple Başkanı Monica Long, şirketin neden Bitstamp hissesi aldığını açıkladı.

Ripple, Genişleme Planlarına Devam Ediyor

Ripple Başkanı Monica Long, şirketin Avrupa merkezli kripto para borsası Bitstamp’ta kısa bir süre önce gerçekleştirdiği hisse alımını değerlendirdi. Long açıklamasında, atılan bu adımla Ripple’ın uluslararası varlığını daha da büyütmesine ve ödemelerin ötesinde hizmetlerin çeşitlendirmesine yardımcı olacağını söyledi. Konu hakkında Long açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ripple güçlü bir bilançoya sahip ve küresel liderlik konumumuzu daha da sağlamlaştırırken, işi ABD dışında ve ödemelerin ötesinde genişletmeye devam etmek için aktif olarak fırsatlar aramaya devam ediyoruz.

Bilindiği üzere Ripple, Bitstamp’ın henüz açıklanmayan bir hissesini kripto girişim sermayesi Pantera’dan satın almıştı. Yılın ilk çeyreğinde Pantera’ya anlaşma konusunda danışmanlık yapan Galaxy Digital Holdings, haberi bu ayın başlarında açıkladı.

Ripple Başkanı Monica Long, Bitstamp hisse alımına dair şu ifadeleri kullandı:

Ripple gibi Bitstamp’ın da kripto sektöründe uzun ve köklü bir geçmişi bulunuyor. Bitstamp’ın özellikle kurumsal sınıf ve kurumsal tekliflerinde güvenilir ve lider bir kripto para borsası olduğunu söyleyebilirim. Ripple için değerli bir ortak oldular ve bu sebeple işlerine yatırım yapma ve ortaklığımızı derinleştirme noktasında büyük heyecan duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala