bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,167.73 5.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.05 2.90%
bnb
BNB (BNB) $ 581.52 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 163.13 12.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517776 3.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454912 4.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154574 2.77%

Bitstamp, ABD’li Banka ve Fintech’lere Açılıyor

bitstamp abdli banka ve fintechlere aciliyor1 1

Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp, ticaret hizmetlerini ABD‘ye sunmaya hazır olduğunu duyurdu.

2011’den beri Avrupa’da hizmet sağlayan BitSamp, halihazırda Latin Amerika finans kurumlarına birkaç yıldır hizmette. Şimdi, ABD’deki bankalara ve fintech’lere hizmetlerinin bir versiyonunu sunacak.

Bitstamp ABD CEO’su Bobby Zagotta, Miami’de düzenlenen Bitcoin 2022 konferansı serisinde CoinDesk ile yaptığı röportajda konuştu.

Bitstamp, ABD’li Banka ve Fintech Hamlesiyle Üçte Bir Büyüyecek

Zagotta, röportajında bankalar ve fintech’lerin müşterilerinin kripto ticareti yapmanın yollarını talep ettiğini söyledi. Bitstamp’ın mevcut teknolojisinin üzerine kurulu hizmetler şirketlerin borsanın Nasdaq eşleştirme motoruna erişmesine izin vererek hizmete ölçeklenebilirlik ve güvenilirlik sağlıyor.

Bitstamp’ın küresel CEO’su Julien Sawyer, şirketin gelirlerinin üçte biri kadar daha büyüyebileceğini belirtti. Sawyer, bu büyümede geri kalanının perakende ve kurumsal müşterilerden alınan ücretler arasında eşit olarak bölünebileceğini düşündüğünü söyledi.

Şirket ayrıca, müşterilerine pazara özel ve mevzuata uygun kara para aklamayı önleme (AML) ve KYC özelliklerinin yanı sıra sıcak ve soğuk cüzdanlar için saklama hizmetleri sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala