bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,058.82 3.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,983.80 3.20%
bnb
BNB (BNB) $ 562.75 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 138.04 11.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519347 3.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455312 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132847 8.10%

Bitget’ten markalaşma hamlesi

Bitget'ten markalaşma hamlesi44

Kripto para borasası Bitget, akıllı kripto ticaretindeki konumunu güçlendirmek için yeniden markalaşma girişimini duyurdu. Bitget, markalaşma kampanyasında ‘daha akıllı ticaret’ prensibine odaklandı. Borsadan yapılan açıklamada güvenli, kullanıcı dostu ve verimli finansal gelecek planlandığı kaydedildi.

Bitget, yenilikçi ticaret ürünlerindeki gücünü artırmak adına çalışmalarına devam etti. Bu kapsamda Bitget, yeniden markalaşma girişimini duyurarak endüstride değişim yaratmayı ve farklı türdeki kullanıcılar için kazan-kazan durumu oluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca borsa, Copy Trade özelliği ve yapay zeka destekli araçlar da piyasa sürecek.

Bitgetten markalasma hamlesi2

“Daha akıllı bir dijital gelecek”

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, yeniden markalaşma inisiyatifine ilişkin, “Bitget‘in beş yıllık yolculuğu, teknolojik dönüşüm vizyonumuzun kanıtı oldu ve 2018’den bu yana platformun elde ettiği ilerlemeden gurur duyuyoruz. Bugün yeni marka kimliğimizi, vizyonumuzu ve görsel dünyamızı paylaşırken, daha akıllı bir dijital gelecek şekillendirmeye olan bağlılığımızı teyit ediyoruz. Bitget, güvenli, daha akıllı ve verimli bir ticaret ortamı yaratmak için endüstri liderleriyle iş birliği yapmaya kararlı” ifadelerini kullandı.

Chen, sözlerine şöyle devam etti: “’Trade Smarter’ yani ‘Daha akıllı ticaret’ Bitget’in yeni marka sloganı olacak. Daha iyi bir kripto ticaret platformunun, toplumu ve kullanıcıları daha akıllı ticaret yapmaları için güçlendirmeyi amaçladığına inanıyoruz. Bu nedenle marka sloganımızı da güncelledik. Bitget, bireyleri kripto paralara sıcak bakmaya ve potansiyellerini parlak bir gelecek için açığa çıkarmaya teşvik ediyor. Geçtiğimiz beş yıl boyunca, ticaretteki karmaşık zorlukları ele almak için kullanıcıların ihtiyaçlarını önceliklendiren Bitget, kripto endüstrisinde standartları belirleyen kullanıcı dostu ticaret ürünleriyle öncü rol oynamaya devam ediyor. Daha akıllı bir geleceği şekillendirmeye olan kararlılığıyla Bitget, teknolojinin gücünü kullanarak kullanıcılarını güçlendiriyor ve endüstride olumlu değişime öncülük ediyor.”

Görsel kimlik güncelleniyor

Bitget, ticaret sürecini basit ve verimli hale getirmek için görsel kimliğini de güncelleyecek. Markanın yeni görsel tasarımı ‘çıkarma’ yaklaşımına dayanacak ve ilk değişiklik Bitget‘in ikonik ok işareti logosundaki ‘uçlar’ın çıkması olacak.

Bitget, mobil ve masaüstü sürümlerinin görsel olarak yenilenme sürecini altı ay içinde tamamlayacak. Borsa, Lionel Messi gibi ünlü isimlerle olan iş birlikleri ve küresel eğitim girişimleriyle kullanıcıların kripto paralar hakkındaki farkındalığını artırmayı planlıyor.

Bitget, Bitget Wallet ile entegre olduktan sonra 20 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Bitget’te Copy Trade özelliğinin başlaması, 2023 ilk yarısında elde ettiği sonuçlar üzerinde önemli bir etkiye sahip oldu. Bu doğrultuda Bitget, 29 bin 700 yeni elit trader’ı ve 169 bin 800 yeni takipçiyi çekerek toplamda 74 milyon doların üzerinde kar elde etti.

BGB’den yüksek performans

TokenInsight 2023 Q2 Borsa Raporu’na göre üç aylık birikmiş işlem hacmi açısından CEX’lerde dördüncü sırada yer alan Bitget, ilk beş CEX arasında pazar payında yüzde 1,81 ile ikinci en yüksek artışı göstererek yüzde 8,7’ye ulaştı. BGB coini ise 2023 yılında en iyi performans gösteren CEX coini olarak BTC’yi yıl içinde geride bıraktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala