bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,118.79 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,535.37 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 616.71 5.79%
solana
Solana (SOL) $ 185.41 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62793 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654687 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214862 0.44%

Bitget, Copper ile Ortaklık Kurdu

kenya web3 merkezi olusturmak icin venom vakfi ile ortaklik kurdue

Kripto para odaklı şirketler ortaklık haberleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kripto para borsası Bitget de Copper ile yaptığı ortaklık ile beraber gündeme geldi. Bitget, Copper iş birliğiyle kurumsal kripto kullanıcıları arasında güvenin artması amaçlanıyor.

Bitget ve Copper’dan İş Birliği

Bitget, borsa dışı bir uzlaşma çözümü sunmak için Copper ile ortaklık kurdu. Kurumsal kripto kullanıcılarına yönelik yapılan anlaşma kapsamında borsalar arasında neredeyse gerçek zamanlı olarak ticaret ve yerleşim mümkün olacak. Bitget, bu yıl Copper ile entegre olan ve ClearLoop ağına katılan altıncı büyük borsa olacak. ClearLoop entegrasyonu, her iki şirketin kurumsal kullanıcılarının varlıklarını Copper’ın altyapısında tutarken, aynı zamanda bu varlıkları Bitget üzerinde işlem yapmak için kullanmalarına olanak tanıyor.

bitget copper ile ortaklik kurdudfd

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kurumsal kripto yatırımcıları öncelikle varlıklarını korumanın ve ticareti optimize etmenin yollarını arıyor. Bitget’in Copper ile ortaklığı, kurumsal kripto kullanıcıları arasında güveni artırmak için süregelen çabalarımızı temsil ediyor. ClearLoop ve yenilikçi güven belgeleri bu talepleri karşılıyor ve bunu yaparken ekosistemin olgunlaşmasına katkıda bulunuyor.

Copper CEO’su Dmitry Tokarev ise yapılan ortaklık ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Müşterilerin doğrudan Copper gözetiminden borsalarda işlem yapmasına izin vermek, dijital varlık piyasalarını kurumsallaştırmada önemli bir adım. Bitget ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala