bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,921.13 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.14 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 602.38 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 2.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527758 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466566 1.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149766 2.26%

Bitget, Polonya’da Düzenleme Lisansı Aldı

bitget polonyada duzenleme lisansi aldiet

Son dönemde birçok kripto odaklı şirket çalışmalarını sınır ötesine taşımak için harekete geçti. Son olarak bu şirketler arasında kripto para borsası Bitget yer aldı. Bitget, Polonya’da düzenleme lisansı aldı ve rezerv fonları ilk çeyrekte 80 milyon dolar arttı.

Bitget’den Polonya’da Düzenleme Lisans Hamlesi

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Birçok kripto borsası artan rekabet ortamında rakiplerinin bir adım ötesine geçmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Bitget, Polonya’da sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) olarak tescil edildiğini duyurdu. Düzenleyici lisans, Bitget’in Polonya pazarında yasal olarak faaliyet göstermesine izin veriyor. Bunun yanında Bitget, nisan ayında Litvanya’da VASP lisansını aldığını açıklamıştı.

bitget polonyada duzenleme lisansi aldirgrb

Bitget’in genel müdürü Gracy Chen, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Eğer ana akım benimseme sağlanacaksa, düzenlemenin kripto para birimi endüstrisinin geleceği olduğunu anlıyoruz. İki Avrupa ülkesindeki son kayıtlar, Avrupa’daki varlığımızı ve hizmetimizi güçlendiriyor.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Bitget, küresel genişleme ve büyüme düşüncesiyle yürüttüğü çalışmalar kapsamında Seyşeller‘e kayıt oldu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala