bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,155.46 1.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,942.29 2.74%
bnb
BNB (BNB) $ 567.42 3.33%
solana
Solana (SOL) $ 158.35 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517559 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45715 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149472 3.16%

Bitget, yenilikçi ürünü Kartopu’nu tanıttı: Yıllık %24,5 APR’li stellar ile güvenli kazanç

bitget nedir

Bitget’in yeni ürünü Kartopu, kullanıcıların sürekli gelişen ve değişen kripto para piyasası koşullarında daha güçlü bir güven duygusu içinde hareket etmelerine yardımcı olmak ve düşük risk oranıyla işlem yapmalarını sağlamak üzere tasarlandı. Bitget, yenilikçi ürünün piyasaya sürülmesinin, şirketin genç ve piyasa hakkında bilgili bir kullanıcı kitlesi nezdindeki konumunun temel faktörü olarak geliştirdiği kapsamlı “Trade smarter (Daha Akıllı Ticaret)” felsefesinin bir parçası olduğunu vurguluyor.

“Kartopu, getiri optimizasyonlu ve esnek bir yatırım aracı sunuyor”

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, Kartopu ürünü hakkında yaptığı açıklamada “Bitget olarak, kullanıcıları akıllı ve güvenli ticaret çözümleriyle güçlendirme taahhüdümüzden asla ödün vermiyoruz. Kartopu’nun piyasaya sunulmasıyla kripto yatırım ortamını yeniden tanımlıyoruz. Kartopu yalnızca bir ürün değil, kullanıcıların kripto para birimlerinin dinamik dünyasında daha akıllı ve daha güvenli şekilde ticaret yapmalarına yardımcı olmaya yönelik bağlılığımızın bir göstergesi. Finansal yeniliklerin erişilebilir ve güvenli olması gerektiğine inanıyoruz ve Kartopu; bu felsefeyi somutlaştırarak kullanıcılara koruma ilkelerine sahip, getiri optimizasyonlu ve esnek bir yatırım aracı sunuyor” diye konuştu.

Kartopu, opsiyon piyasasının yatırım portföyüne bağlı, anapara korumalı yapılandırılmış bir finansal ürün olarak öne çıkıyor. Yeni ürün, kazanç yapısını optimize etmek ve anaparayı koruyarak sürekli getiri sağlamak için daha önce piyasaya sürülen Bitget Kazan özelliğinden yararlanıyor ve getirilerde kayda değer bir büyüme sunuyor.

Bitget ekibinin açıklamasına göre ürünün adı, kullanıcılara birçok ek avantaj sağlayan ürünün gelirleri, tıpkı yuvarlanırken biriken ve büyüyen bir “kartopu” haline getirmesini simgeliyor. Ürünün sağladığı avantajlar arasında sürdürülebilir kümülatif getiriler ve gelişmiş sermaye kullanımıyla yüksek piyasa riskinden kaçınılması yer alıyor.

Hem boğa hem de ayı yaklaşımlarını benimseyen kullanıcılar için tasarlandı

Kartopu hem boğa hem de ayı yaklaşımlarını benimseyen kullanıcılar için tasarlandı. Boğa Yönlü Kartopu seçeneği, kullanıcıların anaparalarını korumaya odaklanırken, gelecekte fiyatların bir dereceye kadar dalgalanacağını veya belirli fiyat aralıklarında hafif artışlar yaşayacağını önceden tahmin ediyor. Ayı Yönlü Kartopu ise gelecekte fiyatların ılımlı dalgalanmalar sergileyeceğini veya belirli fiyat aralıklarında hafif düşüşler yaşanacağını öngörebilirken, anaparalarını korumayı hedefleyen kullanıcılar için en uygun seçenek olarak öne çıkıyor.

Kartopu, kullanıcının ürüne abone olup faiz almaya başlamasından getirinin birikmesine kadar olan aralığı öngören bir gözlem süresi ilkesiyle çalışıyor. Bu süre zarfında kullanıcıların elde edebilecekleri getiri seviyesini belirleyecek olan knock-in (pasif durumda olan opsiyonu aktifleştiren) ve knock-out (opsiyonu sona erdiren) fiyatları gözlemleniyor. Bitget, abone olan tüm kullanıcılara hem boğa hem de ayı senaryoları için kapsamlı bir knock-in ve knock-out fiyatları grafiği sunuyor. Ayrıca Kartopu kullanıcıları, erken tazmin başvurusunda bulunma hakkına da sahip olacak. Bu hak, erken tazmin başvurusunun sunulduğu tarihte birikmiş APR’ye (yıllık yüzde oranı) göre değerlendirilecek.

Yeni ürünün kilit özelliği doğası gereği düşük riskli olması, ancak bu durum yine de kullanıcıların katılımına ve sermaye kullanımına bağlı olarak değişiyor. Aşırı yüksek veya düşük volatilitenin getiriler üzerinde etkisi olabiliyor.

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, temel özellikleri olarak yenilikçi ürünler ve sosyal işlem hizmetleri ile dünyanın lider ilk beş kripto para platformu arasındadır. 100’den fazla ülke ve bölgede 8 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren platform, güvenli, tek noktadan işlem çözümü sunarak kullanıcıların daha akıllı işlem yapmalarına yardımcı olmayı taahhüt eder. Ayrıca, aralarında efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi, lider İtalyan futbol takımı Juventus ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL’nin de bulunduğu güvenilir partnerlerle yaptığı iş birlikleri aracılığıyla bireylere kriptoyu benimsemeleri için ilham veriyor. Coingecko’ya göre, Bitget şu anda en iyi 5 vadeli işlem platformu ve en iyi 10 spot işlem platformu arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala