bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,255.75 6.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.85 3.80%
bnb
BNB (BNB) $ 582.31 3.03%
solana
Solana (SOL) $ 162.85 13.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516942 3.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455574 5.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156042 5.08%

Bitfinex, Tüm Alım Satım İşlemlerini Geçici Olarak Askıya Aldı

bitfinex tum alim satim islemlerini gecici olarak askiya aldi

Kripto para borsası Bitfinex, bugün resmi Twitter hesabı üzerinden platformdaki bazı sorunlar nedeniyle tüm alım satımlarını geçici olarak askıya aldığını açıkladı.

Bitfinex, Bazı Sorunlar Nedeniyle İşlemlerini Durdurdu

Dünyanın önde gelen dijital varlık alım satım platformu Bitfinex, platformdaki bazı sorunları araştırdığını ve bu nedenle tüm alım satımlarını geçici olarak durdurdu. Bitfinex  resmi hesabından “Platformla ilgili sorunları araştırıyoruz ve ticareti geçici olarak durdurmak zorundayız” dedi. Borsa daha fazla detay için kullanıcıları durum sayfasına yönlendirdi.

Kripto para borsası, Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Lütfen Bitfinex’in şu anda bakımda olduğunu unutmayın. Güncellemeleri burada Twitter üzerinden yayınlayacağız, ayrıca en son platform durumu için durum sayfamızı kontrol edebilirsiniz: https://bitfinex.statuspage.io Başka sorularınız varsa lütfen Bitfinex Müşteri Desteği ile iletişime geçin.

Bunun yanında Bitfinex’in durum sayfasında, borsanın web sunucusu, ticaret motoru, arka uç çalışanları, WebSockets ve FIX ağ geçitleri bakım altında olarak listelendi. Bitfinex, web sitesindeki durum günlüğüne göre en son Eylül ayında benzer bir kesinti yaşamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala