bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,034.96 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.98 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 580.53 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 173.45 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521802 0.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480207 0.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154696 1.08%

Bitfinex, Müşterilerine Yeni Ethereum Teklifi Sunuyor

bitfinex musterilerine yeni ethereum teklifi sunuyor

Uzun zamandır beklenen Ethereum Merge yükseltmesine günler kala, kripto şirketleri hazırlıklarını sürdürüyor. Bitfinex türevlerini işleten iFinex, Ethereum Merge yükseltmesi öncesinde müşterilerine sunacağı yeni hizmetin duyurusunu yaptı.

Bitfinex Cephesinden Ethereum Chain Split Tokens Duyurusu

Kripto para borsası Bitfinex’in türevlerinin arkasındaki şirket olan iFinex Financial Technologies Limited, Ethereum ağı bölünmüş token’larını (Ethereum Chain Split Tokens (CST)) piyasaya sürdüğünü açıkladı. Ethereum Chain Split Tokens, kullanıcıların Ethereum konsensüs protokolünde iş ispatı (PoW) için ETHW ve hisse ispatı (PoS) için de ETHS üzerinde işlem yapmalarına imkân tanıyacak.

bitfinex musterilerine yeni ethereum teklifi sunuyor 2

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, “Ethereum Merge’e yaklaşırken tüm olasılıklara hazırlanmaya yardımcı olmak için kullanıcılarımıza bu yeni Ethereum Chain Split Token’lara erişim sağlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. Bitfinex Ürün Müdürü Jag Kooner ise, “Kullanıcılarımıza sadece en iyi deneyimi sunmaya çalışmıyoruz, eş zamanlı olarak bu gibi ürünler tasarlarken de müşterilerimizden geri bildirimler talep ediyoruz.” dedi. Bitfinex Türevleri üç olası senaryo belirledi ve bu nedenle ETHW ve ETHS belirteçleri, müşteriler için çeşitli sonuçlara hazırlanmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlandı. Yapılan açıklamaya göre bu tokenların süresi 31 Aralık 2022’de sona erecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala