bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,078.17 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.49 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 593.24 1.57%
solana
Solana (SOL) $ 146.70 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531702 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457543 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163915 3.34%

Binance’in ABD CEO’sundan istifa kararı

1x 1

Kripto para borsaları son dönemde oldukça kritik dönemlerden geçiyor. Özellikle Binance’ten arka arkaya ayrılık haberleri geliyor. Son olarak borsada bir üst düzey isim de görevinden ayrıldı. BinanceUS’in CEO’su Brian Shroder, şirketten ayrıldığını bildirdi.

Binance.US CEO’su istifa etti

Kripto para borsası Binance’te sular durulmuyor. Kısa süre önce Patrick Hillman’ın borsadan ayrılışı birçok teoriyi beraberinde getirmişti. Son olarak Binance.US CEO’su Brian Shroder ‘ında ayrılık haberi gündemde yerini aldı. Şirket iş gücünün üçte birini ortadan kaldırdı.

Binance.US’un özellikle baskı hissettiği ABD’deki kripto borsaları için zorlu bir yıl oldu. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, başka bir Amerikalı düzenleyicinin suçlamalarına dayanan menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla şirkete haziran ayında dava açtı.

binance us ceo briand shroder

Şirket ayrılık haberi ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: “Bugün gerçekleştirdiğimiz eylemler, Binance.US’a yedi yıldan fazla bir finansal platform sağlıyor. Kripto borsası olarak faaliyet gösterirken müşterilerimize hizmet etmeye devam etmemizi sağlıyor”

Ayrıca belirtmek gerekirse konu ile ilgili açıklama yapan borsa sözcü, Shroder’ın yerine geçici olarak Hukuk Baş Sorumlusu Norman Reed’in getirildiğini doğruladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala