bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,972.94 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.92 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.20 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 172.27 1.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520947 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481641 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152735 1.62%

Binance CEO’su CZ’den ‘likidite’ açıklaması

Binance CEOsu CZ Istifalari Yorumladi Degisimin Parcasi

Binance kurucu ortağı ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), son dönemde piyasa yaşanan belirsizliğe rağmen bilançolarının güçlü olduğunu ifade etti. Likidite sorunları olmadığını belirten CZ, FUD ortamının yaratıldığına dikkat çekti.

Binance Dubaide faaliyet lisansi aldi222

CZ’den önemli açıklamalar

Binance‘in patronu, 7 Eylül’de X’ten yaptığı paylaşımında, olumsuz haberleri, söylentileri, banka işlemlerini, davaları, fiat kanallarının kapatılmasını, ürün tasfiyelerini ve çalışan değişimlerini FUD (korku, belirsizlik, şüphe) ortamı yaratmakla suçladı. CZ, likidite sorunları olmadığını belirterek, “Tüm para çekme işlemleri (ve para yatırma işlemleri) düzgün bir şekilde gerçekleştiriliyor” dedi. Borsanın tüm müşteri fonlarını güven altında tuttuğunu ifade etti.

Son dönemlerde Binance ile ilgili çeşitli iddialar gündeme gelmişti. Birçok ülkede düzenleyici baskıları ile mücade eden borsanın likidite sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Bazı ülkelerde borsanın bankalarla ile çalışmasının önüne geçilmişti. Ayrıca şirketin işten çıkarmalar nedeniyle zor durumda olduğu belirtilmişti. Bu dönemde Patrick Hillmann, Mayur Kamat, Leon Foong gibi üst düzey en az 10 yöneticinin işten ayrılmasına vurgu yapılmıştı.

CZ, işten çıkarmaların kripto gibi hızla değişen bir ortamada yaşananlar açısından gerçek olduğunu dile getirdi. Binance CEO’su, açıklamalarında sektörün son dönemlerde elde ettiği mahkeme kazanımlarına da dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala