bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,451.00 1.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,082.41 2.21%
bnb
BNB (BNB) $ 587.70 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.77 3.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550912 3.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460248 0.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157448 2.54%

Binance Singapur’daki Kullanıcıların İşlemlerini Durduracak

binance singapur işlemlerini sonlandiriyor

Binance resmi sayfasından yaptığı bir açıklamayla Singapur‘daki üyeleri ilgilendiren önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, 26 Ekim tarihinden itibaren Singapurlu kullanıcılar, Binance’in fiat yatırma, kripto para spot ticareti fiat ve likit takas kullanarak dijital varlık satın almayı içeren ana ticaret ürünlerine erişemeyecekler.

Binance’ın Singapur Kararı Bir İlk Değil

Binance‘ın destek sayfasından yayınlanan duyuruda, şirketin ürününü sürekli olarak yeniden değerlendirdiğini ve  Singapurlu düzenleyicilere uyum taahhüdünün bir parçası olarak Singapurlu kullanıcıların Düzenlenmiş Ödeme Hizmetleriyle ilgili olarak web sitesini kullanmasını kısıtlayacağını belirtti. Binance açıklamanın devamında şu ifadeleri ekledi:

“Amacımız, Blockchain teknolojisi ve dijital varlıklar etrafında sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmak ve bu tür çabaların uzun vadede endüstrinin yerel pazarda büyümesine yardımcı olacağını umuyoruz.”

Açıklamada, Singapurlu yatırımcıların tüm işlemlerini durdurmaları ve fiat varlıklarını geri çekmeleri tavsiye edildi. Sahip olunan tüm varlıkların ise kullanıcılara geri aktarılacağı açıklandı.

Binance, şirketin ülkede yeniden faaliyete geçmek için düzenleyicilerle makul bir çözüm bulmayı dört gözle bekleyeceğini belirtti. 

binance-singapurdaki-kullanicilarin-islemlerini-durduracak

Daha önce de Binance, Singapur doları (SGD) cinsinden işlem çiftleri için desteğini kaldırmış ve web sitesinde SGDödeme seçeneğini kapatmıştı. Google Play ve App Store’a göre Binance uygulaması da Singapur’dan gelen kullanıcılar için kaldırıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala