bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,103.71 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.11 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 575.05 1.39%
solana
Solana (SOL) $ 168.03 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519873 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480815 5.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152534 1.81%

Binance, Kazakistan’da Dijital Varlık Platformunu Başlattı

binance birlesik krallik yan kurulusunun fcadaki kaydini geri cektir

Kripto para şirketleri yaptıkları çalışmalar ile son dönemde oldukça adını duyurmaya başladı. Çıkan son haberlere göre; Binance, Kazakistan’da düzenlenmiş dijital varlık platformunu başlattı.

Binance’ten Kazakistan’da Dijital Varlık Hamlesi

Kazakistan’ın AIFC Finansal Hizmetler Otoritesi (AFSA) tarafından kalıcı bir lisans alan Binance, ülkede yerel bir dijital varlık platformu başlatıyor. Yeni platform, Kazakistanlı kullanıcılara takas ve dönüştürme hizmetleri, itibari para yatırma ve çekme ve kripto varlıklarının velayetini sunacak. Ticaret için mevcut hizmet paketi ve varlık sayısı ileriye doğru genişleyecek.

binance
Ukraine, Odessa – October, 9 2021: Binance mobile app running at smartphone screen with Binance logo at background. Binance one of the world’s leading cryptocurrency exchange and trading platform

Binance, ülkenin kripto endüstrisini ilerletmek ve dijital varlıklar için sağlam bir düzenleyici çerçevenin geliştirilmesine katkıda bulunmak için Kazakistan’ın düzenleyici kurumlarıyla verimli bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Hatırlatmak gerekirse Son dönemde kripto para madenciliği gibi konularda önemli adımlar atan Kazakistan, bir diğer yandan da Blockchain teknolojileri üzerinde çalışıyor. Kazakistan Merkez Bankası tarafından geliştirilme aşamasında olan CBDC projesi için önemli bir ortaklık kuruldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala