bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,576.77 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,169.13 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 588.58 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 136.08 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507514 2.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45502 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141928 4.93%

Binance, Capital Connect Platformunu Başlatıyor

binance bitcoin cekme islemlerini askiya aldi

Kripto para borsaları son dönemde yaptıkları çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak kripto para borsası Binance de VIP kullanıcıları için Capital Connect platformunu başlatıyor.

Binance’ten Yeni Platform: Capital Connect

Kripto borsası Binance, VIP kullanıcılarının yatırım fonu yöneticileriyle bağlantı kurması için yeni bir hizmet platformu başlattı. Capital Connect olarak adlandırılan platform, uygun kullanıcılar ve varlık yöneticileri arasındaki bağlantıları kolaylaştıracak. Şirket, Binance’in dokuz seviyeli VIP kullanıcısı veya yüksek net değerli müşteriye sahip olduğunu ve hepsinin Capital Connect platformuna katılmaya uygun olduğunu söyledi.

647331 1912590235

Binance VIP ve Kurumsal başkanı Catherine Chen yaptığı açıklamada böyle bir platform için yüksek talep olduğunu söyledi. Chen, borsanın “son 12 ayda ticaret yapmayan yatırımcılarda çok hızlı bir büyüme” gördüğünü söyledi.

Chen’e göre Binance, Capital Connect platformunu sağlamak için herhangi bir ücret veya komisyon talep etmeyecek, ancak şirket eninde sonunda bundan faydalanacak. Chen, Binance’in Capital Connect platformunda listelenen fon yöneticileri üzerinde durum tespiti yapmayacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala