bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,172.93 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,055.50 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 586.88 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 151.81 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536561 1.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448487 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153913 2.57%

Bank of London, SVB’nin İngiltere Kolu Satın Almak İstiyor

bank of london svbnin ingiltere kolu satin almak istiyordscs

Kripto para piyasasının ortasına bomba gibi düşen Silicon Valley Bank’ın iflası gündemi sarstı. Bununla beraber Kaliforniya Mali Koruma ve Yenilik Departmanı tarafından kapatılan Silicon Valley Bank ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan son haberlere göre; Bank of London, Silicon Valley Bank‘ın İngiltere kolunu satın almak için teklif verdi.

Bank of London, Silicon Valley Bank İngiltere Kolunu Satın Almak için Teklif Verdi

Küresel takas kurumu Bank of London, Silicon Valley Bank’ın Birleşik Krallık’taki yan kuruluşunu satın almak için resmi bir teklif sundu. Bank of London, konu ile ilgili olarak şu şekilde açılama yaptı:

The Bank of London liderliğindeki önde gelen özel sermaye şirketlerinden oluşan bir konsorsiyum, Majestelerinin Hazinesi, The Bank of England’daki Prudential Düzenleme Kurumu ve Silicon Valley Bank UK Yönetim Kurulu’na resmi teklifler sunduğunu doğruladı.

Başbakan Rishi Sunak, hükümetin Silicon Valley Bank’ın İngiltere’deki müşterileri için operasyonel likidite ve nakit akışı ihtiyaçlarını güvence altına alacak bir planı önümüzdeki saatlerde sunmak için hızla çalıştığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala