bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,179.93 6.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.57 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 585.17 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 145.02 5.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52995 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467914 3.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151478 14.40%

Bakkt, kripto piyasasında ivmelenen başarısını kutluyor

Starbucks'a kripto hizmeti veren ortağı iflasın eşiğinde

Kripto hizmetler sektöründe adından sıkça söz ettiren Bakkt, müşteri kazanımında ve uluslararası genişlemede kaydettiği başarılı ilerlemelerle ön plana çıkıyor. Bakkt‘ın bu başarısının ardından şirketin gelecek planları da netleşti.

Bakkt Cephesinden Uluslararası Pazarlara Açılım ve Yeni İş Birlikleri

Bakkt, kripto hizmetlerinde yeni müşterilerle etkileyici bir ilerleme kaydediyor. Bakkt’ın başında bulunan Gavin Michael, son zamanlarda Water Tower Research ile gerçekleştirdiği mülakatta şirketin kripto saklama ve ticareti konularında müşteri kazanım hızında gözle görülür bir artış yaşandığını belirtti.

Michael, Bakkt’ın müşteri tabanını dikkatlice ve geniş bir şekilde büyütmesi ve sermayesini özenli bir şekilde yönlendirmesiyle net kar marjlarını artırmayı başardığına değindi.

Geçtiğimiz Nisan ayında, Bakkt kripto alım-satım platformu olan Apex’i bünyesine kattı. Michael, finansal servis sağlayıcısı Plaid ve kurumsal dijital varlık saklama firması Fireblocks ile kurulan yakın iş ortaklığının, potansiyel müşteriler için etkileyici bir yol oluşturduğunu ifade etti.

Karen Alexander, Bakkt’ın finans şefi, şirketin Temmuz ayında yurt dışına açılma planlarını belirlediğini ve özellikle kripto regülasyonlarının ABD‘ye göre daha şeffaf olduğu İngiltere, Avrupa Birliği, Hong Kong ve Avustralya pazarlarına yöneleceğini açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Gavin Michael şu ifadeleri kullandı:

Uluslararası pazarlara adım atarken müşterilerimizi de yanımızda götürüyoruz. Latin Amerika’da dördüncü çeyreğin aktif olması planlanıyor ve ardından İngiltere, Avrupa Birliği, Hong Kong ve Avustralya pazarları gelmekte.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala