bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,123.91 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.85 2.40%
bnb
BNB (BNB) $ 589.70 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 152.73 4.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.546215 3.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460039 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156657 3.46%

Babel Finance Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

Babel Finance Para Çekme İşlemlerini Askiya Aldi

Kripto para piyasalarında yaşanan kritik düşüş, birçok kripto odaklı şirket ve projeyi oldukça derinden etkiledi. Birçok kripto para şirketi değer kaybı yaşarken, bazı projeler de faaliyetlerinde aksamalar yaşıyor. Son olarak kripto finansal hizmetler şirketi Babel Finance, mevcut piyasaları neden göstererek çekim işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Babel Finance Para Çekme İşlemlerini Piyasa Nedeniyle Durdurdu

Kripto para piyasaları 900 milyar dolar seviyesine gerilerken küresel yatırımcılar bir takım sorunlar yaşamaya devam ediyor. Kısa bir süre önce resmi web sitesi üzerinden duyuru yayımlayan Babel Finance, kripto piyasalarındaki büyük dalgalanmalar sebebiyle likidite baskısıyla karşı karşıya olduğunu söyledi. Şirket açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Son zamanlarda, kripto piyasası büyük dalgalanmalar gördü ve sektördeki bazı kurumlar iletken risk olayları yaşadı. Mevcut durum nedeniyle, Babel Finance olağandışı likidite baskılarıyla karşı karşıya. Müşterilerimizi en iyi şekilde korumak için aldığımız önlemler konusunda tüm ilgili taraflarla yakın iletişim halindeyiz. Bu süre zarfında, Babel Finance ürünlerinden yapılan ödemeler ve para çekme işlemleri geçici olarak askıya alınacak ve normal hizmetin yeniden başlatılması ayrıca bildirilecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala