bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,550.49 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.59 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.18 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512835 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452512 1.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147957 1.23%

Atletico Mineiro Fan Token (GALO) Nedir?

atletico mineiro fan token nedir galo

Brezilya’da kendi fan token’ini başlatan ilk spor organizasyonu olan Clube Atlético Mineiro yaygın olarak Atlético veya Atlético Mineiro olarak biliniyor. Atletico Mineioro, Brezilya’da Gala (Horoz) olarak anılıyor. Bu nedenle kulübün taraftar token’ı Atletico Mineiro Fan Token’in kısaltması da GALO’dur.

Brezilya’nın en eski futbol kulüplerinden biri olan Atlético Mineiro, 25 Mart 1908’de kurulmuştur. Maçlarını 75.000 kişilik Mineirão stadında oynuyor.

Clube Atlético Mineiro Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

Atlético Mineiro Fan Token (GALO) taraftarların kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olmalarına olanak sağlıyor. Taraftarlar, GALO aracılığıyla statta çalacak gol kutlama şarkısını seçebilir ve Atletico Mineiro kulübünün futbolcularıyla tanışma fırsatı yakalayabilir. Atletico Mineiro Fan Token aracılığıyla ayrıca Mineirão stadında VIP hizmetleri de deneyimlemek mümkün.

GALO Fan Token, Brezilya merkezli futbol kulübü Atletico Mineiro taraftarlarının takımlarıyla bağlantı ve etkileşim kurmasına olanak sağlayan bir taraftar token’ıdır. GALO taraftarları anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabilir, indirimler ve özel promosyonlardan faydalanabilir ve benzersiz ödüller kazanabilir.

Atletico Mineiro Fan Token Nereden Alınır?

Güncel verilere göre Atlético Mineiro Fan Token halihazırda aşağıdaki borsalarda işlem görüyor:

  • ChilizX
  • Gate.io
  • MEXC Global

Bu kripto para borsalarında hesap oluşturarak kolaylıkla birkaç adımda Atletico Mineiro token satın alabilirsiniz.

Atletico Mineiro Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Atletico Mineiro Fan Token Fiyat Tahmini 2023

GALO Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında GALO Fan Token fiyatının minimum 0.41 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. GALO Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0.43 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,49 dolar seviyesinde. 

Atletico Mineiro Fan Token Fiyat Tahmini 2024

GALO Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında GALO Fan Token fiyatının minimum 0,59 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. GALO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,61 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,72 dolar seviyesinde. 

Atletico Mineiro Fan Token Fiyat Tahmini 2025

GALO geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında GALO Fan Token fiyatının minimum 0,84 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. GALO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,87 dolar, tavan fiyat ise 1,03 dolar seviyesinde.

Atletico Mineiro Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Atletico Mineiro Fan Token Token kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Atletico Mineiro Fan Token 8,86 TL‘den işlem görüyor. GALO token fiyatı son 24 saat içerisinde -1.69% değişim gösterdi. GALO token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 14,024 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,490,053 dolar seviyesinde.

Atletico Mineiro Fan Token Token kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Atletico Mineiro token $ 0.274063 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle GALO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,81 dolarla kaydetti. Bununla birlikte GALO token yılın en düşük seviyesini ise 0,21 dolarla belirledi.

Atletico Mineiro Fan Token Token grafiği

Anlık olarak güncellenen GALO Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte GALO token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala