bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,445.53 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.30 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.79 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 158.92 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515401 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458564 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15021 3.91%

Arrakis Finance 4 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

arrakis finance 4 milyon dolarlik yatirim aldi 2

Kripto şirketleri yeni yatırımlar almaya devam ediyor. Merkezi olmayan bir piyasa oluşturma protokolü olan Arrakis Finance, tohum finansman turunu başarılı bir şekilde tamamladı.

Arrakis Finance, Yatırım Turunu Tamamladı

Arrakis Finance, tohum yatırım turunu başarılı bir şekilde sonlandırdı. Şirket bu yatırım turunda 4 milyon dolarlık yatırım aldı.

Arrakis Finance’in yatırım turuna katılan şirketler arasında Uniswap Labs Ventures, Accel, Polygon Ventures ve Robot Ventures şirketi de yer aldı. Arrakis Finance’in kurucu ortağı Ari Rodriquez yatırım sonrasında yaptığı açıklamada, turda lider yatırımcı olmadığını ve gelecekteki token’ler (SAFT) için basit bir anlaşma ile güvence sağlandığını belirtti. Rodriquez açıklamasında ayrıca yatırım turunun Mayıs 2022’de başladığını ve Eylül 2022’de kapandığını belirtti.

arrakis finance 4 milyon dolarlik yatirim aldi

Arrakis Finance geçtiğimi yıl, her ikisi de daha önce geliştiricilerin Ethereum’da akıllı sözleşme yürütmesini otomatikleştirmesi için popüler bir araç olan Gelato Network’ün sahibi olan Rodriquez ve Hilmar Orth tarafından kuruldu.

Hilmar Orth, Gelato’nun kurucu ortaklarından birisiydi ve Rodriquez, kıdemli bir akıllı sözleşme mühendisiydi. İkili ayrıca Unisway V3’te algoritmik stratejilerin çalıştırılmasına izin veren Arrakis Finance protokolünün ilk sürümünü (V1) geçen yıl Nisan ayında piyasaya sürmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala