bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,663.59 0.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,945.72 2.07%
bnb
BNB (BNB) $ 571.04 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 163.15 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516309 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46441 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150201 3.55%

Apple Vision Pro ile Geleceğe Adım | Kripto Bülten

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz haftalarda WWDC 2023 etkinliğini düzenlemişti. Etkinlikte Apple, yeni yazılım ürünlerinin yanında karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro duyurusunu da yapmıştı. Apple’ın 3.500 dolarlık fiyat etiketine sahip yeni karma gerçeklik başlığı Vision Pro, Kripto Bülten’de tüm yönleriyle ele alındı.

Kripto Bülten’de Neler Konuşuldu?

Kripto Bülten’de Apple’ın WWDC23’te duyurduğu yeni karma gerçeklik ürünü Vision Pro’nun detayları aktarıldı. Gözleriniz, sesiniz ve elleriniz ile kullanılabilen Vision Pro, sanal ve artırılmış gerçekliği bir arada sunuluyor. Vision Pro, Apple’ın ürünleriyle kontrol edebilirken, kullanıcılar başta da belirttiğimiz gibi sesleri, elleri ve gözleriyle de cihazın kontrolünü gerçekleştirebiliyor.

İki adet 4K çözünürlüğünde panele sahip olan Vision Pro’da bu sayede 4K çözünürlüğünde ve 3 boyutlu içerikler izlenebilecek. Bununla birlikte kullanıcılar Apple Arcade platformunda yer alan yüzlerce reklamsız oyunu da Vision Pro üzerinden oynayabilecek.

Gelişmiş kameralara ve sensörlere sahip olan Vision Pro ile anılarınızı dev bir ekranda izleyebilir ve FaceTime görüşmeleri de gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün ilk incelemelere göre iki olumsuz tarafı bulunuyor. İlki, Vision Pro’nun bir kablo ile bataryaya bağlanarak kullanılma zorunluluğu olurken, ikincisi ise ürünün ABD’de 3.500 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olması. Son olarak ürünün ABD’de önümüzdeki yıl satışa çıkacağını belirtelim.   

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala